Voyage στη Θουκυδίδου – εγκαίνια εν μέσω οικονομικής κρίσης




Η  εμπορική ζώνη της Θουκιδίδου συνεχίζει να σφύζει από ζωή σε αντίθεση με τη λεωφόρο Καλαμακίου.  Μόλις πριν από μια εβδομάδα, η άφιξη του καταστήματος “Voyage” ήρθε να τονώσει ακόμα περισσότερο τη κίνηση στη κεντρική αγορά του Κάτω Καλαμακίου.

«Μένω είκοσι χρόνια στο Καλαμάκι και έτσι αποφάσισα να ανοίξω το ‘Voyage’  ένα κατάστημα με τσάντες, είδη ταξιδίου, δώρα και αξεσουάρ στη περιοχή.» λέει στο notia.gr ο ιδιοκτήτης του “Voyage” Δημήτρης Πρεβενιός, συμπληρώνοντας «Οπωσδήποτε είμαστε ακόμα στη αρχή. Παρ’ όλα αυτά τα πρώτα δείγματα που παίρνω από τον κόσμο, είναι πολύ ενθαρρυντικά.»

Θέλει θάρρος για να ξεκινήσει κάποιος μια νέα εμπορική επιχείρηση αυτή την εποχή;

Σίγουρα. Θάρρος, σωστό εμπόρευμα και φυσικά αισιοδοξία.

Σε ποια κατάσταση βρίσκονται τα ενοίκια επαγγελματικής στέγης στην αγορά της Θουκιδίδου;

Σε γενικές γραμμές τα ενοίκια έχουν πέσει. Σε σχέση με τη θέση, τα τετραγωνικά και τη εμπορική κίνηση της περιοχής, το μίσθωμα είναι λογικό.

Αν είχες την ευκαιρία να ανοίξεις ένα ανάλογο κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας θα το σκαφτόσουν;

 Έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα , πλέον το να διατηρεί κάποιος κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, είναι μεγάλο ρίσκο. Δεν ξέρεις τι μπορεί να σου συμβεί από ώρα σε ώρα. Προτιμώ μια επένδυση σε μια υγιή ‘περιφερειακή’ αγορά.

Πιστεύεις ότι οι Καλαμακιώτες στηρίζουν τα καταστήματα της περιοχής τους;

Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον, ακόμα κι αν αυτό είναι απλά να μπει και να ρίξει μια ματιά. Αν κρίνω από την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του ‘Voyage’, οι αντιδράσεις είναι πολύ θετικές.

 

Στο “Voyage” θα βρείτε μεγάλη ποικιλία από πορτοφόλια, επώνυμες γυναικείες και ανδρικές τσάντες, πρωτότυπα είδη ταξιδίου, ζώνες, δώρα και αξεσουάρ.

*Voyage Θουκιδίδου 36, Άλιμος  τηλ 210 4833540

Μαύρη & Καφέ διπλή δερμάτινη cross shoulder τσάντα 96ε

Εμπριμέ τσάντα Desigual cross shoulder 53.50e
Εμπριμέ τσάντα Desigual shoping 39.50e
Κίτρινη τσάντα Look_At 52e
Πορτοκαλί τσάντα κροκό AXEL 70e
Voyage Θουκυδίδου 36, Άλιμος τηλ 210 4833540

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.