Σήμερα στις 6 το απόγευμα όλοι στο κλειστό της Θεομήτορος με τα κορίτσια των Τραχώνων




Πανηγυρική άνοδο στην Α1 πήραν οι Τράχωνες καθώς επικράτησαν εκτός έδρας της Φιλίας με 3-2 στο τελευταίο μεγάλο ντέρμπι με τη Φιλία στην Ηλιούπολη. Η ομάδα του Βαγγέλη Περρόπουλου έχει έναν ακόμα αγώνα με την ΕΑΠ στον Άλιμο όπου…

θα γίνει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητη. Οι Τράχωνες έπαιξαν και πάλι χωρίς τη Μουζάκη και πήραν δύσκολα το ντέρμπι με τη μαχητική Φιλία του Βαγγέλη Οικονόμου που τερμάτισε στη 2η θέση.Για άλλη μία φορά βρέθηκαν να παίζουν αντίπαλες οι αδελφές Χασιώτη. Η Δανάη παίζει στη Φιλία και η Λυδία στους Τράχωνες.«Είμαστε χαρούμενοι που η ομάδα ανεβαίνει αήττητη στην Α1. Δικαιώθηκαν οι επιλογές μας και οι κόποι μας. Παίξαμε πάλι χωρίς τη Μουζάκη αλλά όλα τα υπόλοιπα κορίτσια κάλυψαν το κενό της. Με την ΕΑΠ θα κάνουμε γιορτή για την άνοδο διότι τα κορίτσια το αξίζουν. Ευχαριστούμε όσους μας έχουν συμπαρασταθεί», είπε στο volleynews.gr ο Βαγγέλης Περρόπουλος.Διαιτητές: Κυριοπούλου – Οικονόμου Μ.

Τα σετ: 2-3 (18-25, 25-19, 23-25, 25-17, 13-15)

ΦΙΛΙΑ (Οικονόμου): Χασιώτη, Σιώρη, Παπαγιάννη, Καραγιαννίδου, Νικολαϊδη, Καλαϊτζίεβα / Δήμου (λ), Θύμο (λ), Πλατανιώτου, Σπυριδάκη, Σχιετάκη, Δασκαλοπούλου.

TΡΑΧΩΝΕΣ (Περόπουλος): Τέζα, Σαραντοπούλου, Βογιατζή Μ., Βογιατζή Ε., Νικολαΐδου, Αθανασοπούλου / Μεθενίτη (λ), Χασιώτη(λ), Ζώτο, Ρούβαλη, Κουτροπούλου. 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.