Ρούχα νανοτεχνολογίας που… ανακουφίζουν σε 10′!

Ρούχα που αποτοξινώνουν τον οργανισμό, οξυγονώνουν καλύτερα το σώμα και ανακουφίζουν από πόνους μέσης αλλά και άλλων μερών του σώματος λίγα λεπτά αφού φορεθούν, διαθέτει το κατάστημα/ έδρα της FIR+TECH στο 104 της Λεωφόρου Ιωνίας στο Άνω Καλαμάκι.

Πρόκειται για ρούχα ορθοπεδικα νανοτεχνολογίας far infrared, ολίγον τι τσιμπημένα είναι η αλήθεια στην τιμή, τα οποία όμως βοηθούν να απαλλαγείτε από πόνους, βοηθούν επίσης στην ευεξια, τη δύναμη και το αδυνατισμα.

«Η νανοτεχνολογία έχει λίγα χρόνια που έχει γίνει ευρέως γνωστή στην Ελλάδα. Μέχρι πέρυσι τον Φεβρουάριο, τα ρούχα αυτά χρησιμοποιούνταν κυρίως από αθλητές”, μας διαβεβαιώνει ο υπεύθυνος του καταστήματος και της φίρμας FIR+TECH, Σακελλαρης Κρουσκος, Καλύμνιος στην καταγωγή, ο οποίος «μπλέχτηκε” με το συγκεκριμένο είδος ρούχων μετά από χρόνια απασχόλησής του στο χώρο της αθλητική ένδυσης.

Ρωτήσαμε πως λειτουργούν αυτά τα ρούχα. «Στέλνουν την θερμότητα που παράγει το σώμα, πίσω σε αυτό”, μας είπε ο κ. Κρουσκος, ο οποίος στη συνέχεια μας έδειξε και μια ζώνη η οποία χρησιμοποιεί εκτός από τη νανοτεχνολογία και την τεχνολογία των βιομαγνητών, ώστε να ανακουφίζει από τους πόνους.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε στο τηλ 210 7017544.

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ρούχα νανοτεχνολογίας που… ανακουφίζουν σε 10′!

  • 19/09/2013 at 11:10 πμ
    Permalink

    Παρακαλώ στείλτε προσπεκτους και τιμοκατάλογο στην διεύθυνση Κοσμά Μπαλάνου 28 Μετς 11636 Αθήνα. Ευχαριστώ

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

X