Premier, η καφετέρια-στέκι του Αλίμου την τελευταία 20ετία




Μπήκαμε για καφέ στην καφετέρια-στέκι του Κάτω Καλαμακίου, Premier, Αριστοτέλους 38 και Τσαλδάρη.

Η καφετέρια λειτουργεί τα τελευταία 20 χρόνια περίπου, τα τελευταία 15 εκ των οποίων στον “τιμόνι” βρίσκεται η Παρασκευή Γραψοπούλου.

Ιδιαίτερα φιλική ατμόσφαιρα, υπό ήχους τάβλι.

Βαρύτητα δίνεται στην ποιότητα του καφέ που σερβίρεται, ο οποίος “κόβεται” την ώρα της παραγγελίας, προσοχή έχει δοθεί στις μηχανές καφέ οι οποίες είναι τελευταίας τεχνολογίας αλλά και το προσωπικό είναι εξειδικευμένο, παρακολουθεί σεμινάρια και φέρει εθνικές διακρίσεις σε διαγωνισμούς για bartender.

Η Παρασκευή μας είπε πως “μπλέχτηκε” στον κλάδο από παλιά όταν ήταν η δεύτερή της δουλειά, όμως αργότερα την κέρδισε “η διαχείριση και οι αριθμοί!”.

Ο καφές εδώ έχει 3,50 ευρώ, οι τιμές έχουν (συγ)κρατηθεί στα επίπεδα του 2008, ενώ ο κόσμος που θα βρείτε είναι νεαρής ηλικίας, με μέσο όρο τα 35.

Τιμές-έκπληξη θα βρείτε στα ποτά. 3,20 ευρώ η μπύρα, 5,80 ευρώ το ποτό, 6,80 ευρώ το κοκτέιλ και 4,30 ευρώ το μπουκαλάκι κρασί.

Σημειώστε πως η επιχείρηση έχει βοηθήσει αθλητικά και κοινοφελή σωματεία ενώ η ομάδα των εργαζομένων τακτικά οργανώνεται με σκοπό τη συμμετοχή σε εθελοντικές εργασίες στον Άλιμο. Μπράβο!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.