Πάθος για όμορφα λουλούδια στο ανθοπωλείο Μαθιουδάκη




“Οι Ολλανδοί λένε ότι για να σου φαίνεται κάτι όμορφο, πρέπει να χτίζεις επάνω στη φύση, να την ακολουθείς, κι όχι να θεωρείς πως πρέπει να σε ακολουθήσει εκείνη”. Με αυτά τα λόγια περιγράφει τη θετική επίδραση που έχουν τα λουλούδια στον άνθρωπο ο κ. Παντελής, ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου ΜΑΘΙΟΥΔΑΚΗΣ, all about flowers.

Η παιδική του αγάπη για τα λουλούδια, τον οδήγησε στο να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να ασχοληθεί εν τέλει με τα λουλούδια και τη διακόσμηση χώρων με αυτά.

Ο κ. Παντελής, ο οποίος πέρασε τα παιδικά του χρόνια στο χωριό Κισσός Ρεθύμνου, μας είπε ότι εκείνο που τον τράβηξε στα λουλούδια ήταν τα άνθη τους αλλά και τα ονόματά τους.

Βέβαια όνειρό του ήταν να ασχοληθεί και με το styling αλλά, όπως μας είπε, “ήταν άλλα χρόνια εκείνα”, και παρότι είχε ξεκινήσει να ασχολείται μαζί με την ξαδερφή του, τελικά πολύ νωρίς εγκατέλειψε την ιδέα.

“Όταν κάποιος έρχεται και ζητά πολλά λουλούδια, τότε σίγουρα κάτι έχει κάνει στην κοπέλα του”, μας είπε με νόημα από την εμπειρία του στο κατάστημα, αφού “οι εποχές σήμερα έχουν αλλάξει και οι προθέσεις δεν είναι ειλικρινείς”!

Η καλή ποιότητα στα τριαντάφυλλα, τα ιδιαίτερα χρώματα σε ορχιδέες – μαγευτήκαμε με την μπλε ορχιδέα, την οποία δεν θα βρείτε αλλού στον Άλιμο – αλλά και τα όμορφα “πασχαλινά” λουλούδια, είναι αυτά που κάνουν ετούτο το ανθοπωλείο ξεχωριστό.

Το ανθοπωλείο του κ. Παντελή θα το βρείτε Θεομήτορος 55.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.