Μετέτρεψαν σε Ντουμπάι την πλαζ του Αλίμου




Πολλά ερωτηματικά προκαλεί η κατασκευή του νέου μπαρ μέσα στην πλαζ Αλίμου, την οποία εκμεταλλεύεται η εταιρία Ακτή του Ήλιου. Η εταιρία έχει επινοικιάσει το μπαρ σε άλλο επιχειρηματία ο οποίος προχώρησε σε αισθητικές παρεμβάσεις πάνω στον αιγιαλό.  Συγκεκριμένα κατασκεύασε ένα τεράστιο ξύλινο καράβι, έκοψε δέντρα και διαμόρφωσε τον χώρο τοποθετώντας φοίνικες. Δηλαδή εκεί που υπήρχε μια μικρή ξύλινη κατασκευή φύτρωσε ξαφνικά …μια όαση που θυμίζει Ντουμπάι. Οι φοίνικες έκρυψαν τα αλμυρίκια! Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει άδεια αφού σύμφωνα με τη σύμβαση που έχει υπογραφεί απαγορεύεται οποιαδήποτε κατασκευή πάνω στον αιγιαλό. Παρά τις μηνύσεις από την αστυνομία για παράνομες εργασίες η κατασκευή προχωράει ενώ το θέμα έχει τεθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο χωρίς όμως να υπάρχει κάποια αντίδραση.

Οι υπεύθυνοι του Δήμου δηλώνουν άγνοια, αφού δεν έκαναν τον κόπο να περάσουν μια βόλτα για να δουν τι γίνεται. Το θέμα έχει πολύ…ζουμί και θα επανέλθουμε μόλις έχουμε στα χέρια μας τη σύμβαση!

Πριν από μια βδομάδα (πάνω) και χθες (κάτω).

Οι φοίνικες έκρυψαν τα …αντιαισθητικά αλμυρίκια.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Μετέτρεψαν σε Ντουμπάι την πλαζ του Αλίμου

  • 24/06/2012 at 10:49 πμ
    Permalink

    μιά χαρά το βρίσκω.! εάν προδιαγράψει την υγιεινή και ασφάλεια της εργασάις των λουομένων και του περιβάλλοντος. Με μια ειδική άδεια από αρμόδια υπηρεσία δουλεύει για τη σεζόν και κατόπιν με ειδική μελέτη περιβαλλοντικών δράσεων από μελετητή ΥΠΕΧΩΔΕ παραδίδει τον αιγιαλό στον Ιδιοκτήτη. ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΔΕΝ ΡΩΤΑΤΕ ;;;; Καταγής Ιωάννης, χημικός μηχανικός ΜΒΑ μελετητής ΥΠΕΚΑ, και διάρθρωσης επιχιερήσεων. 6944 154 201. Με τιμή //jz-katagis.eu //eudokimos.gr

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.