Μέλι και τσικουδιά Κρήτης στο παζάρι




Η οικογένεια Νικηφοράκη παράγει μέλι Κρήτης, το Κεραμιανό, το οποίο δοκιμάσαμε στο πασχαλινό παζάρι στην Παραλία του Αλίμου και το  βρήκαμε ιδιαίτερο στη γεύση.

“Η διαφορετικότητα του μελιού μας, οφείλεται στους κλιματικούς παράγοντες στην Κρήτη”, μας λέει ο Μανώλης.

Η παραγωγή γίνεται στα Κεραμειά Χανίων, και το μέλι που παράγεται εκεί, ιδίως η ποικιλία των βοτάνων, είναι ιδιαίτερα ευεργετική για τη χοληστερίνη.

Το θυμαρίσιο θα το βρείτε στα 12 ευρώ το κιλό, και το βοτάνων στα 10. Στο περίπτερο της οικογένεια θα βρείτε και παραδοσιακή τσικουδιά και ρακόμελο Κρήτης, αλλά και γλυκά του κουταλιού, όπως νεράντζι, λεμόνι και πορτοκάλι.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.