Μαρμαρίδης – οι καλές τιμές δεν φοβούνται την κρίση




Ελληνικά, ντιζαϊνάτα, χειροποίητα και …οικονομικά!   Μπορεί να είναι η εξαίρεση στο κανόνα, όμως υπάρχουν ακόμα έξυπνες ελληνικές επιχειρήσεις που συνεχίζουν να ελκύουν το ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού, κόντρα στην  βαθιά οικονομική κρίση. «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόφαση μας να δημιουργήσουμε ένα συναρπαστικό κατάστημα επίπλων, εμβαδού 3600 m2 σε ένα από τα πιο δυνατά σημεία του Αλίμου. Η ανταπόκριση του κόσμου παραμένει εντυπωσιακή. Το συγκεκριμένο κατάστημα επίπλων απέναντι από την Aκτή του Ήλιου, εξυπηρετεί πελάτες όχι απλά από την Αθήνα και ολόκληρη την Αττική, αλλά από όλη την Ελλάδα» δηλώνει στο notia.gr ο υπεύθυνος του Αθηναϊκού υποκαταστήματος της  εταιρίας επίπλων Μαρμαρίδης , σημειώνοντας ότι μόλις τις προάλλες εξυπηρέτησε πελάτες που είχαν ταξιδέψει ειδικά από την Λάρισα. Καθιερωμένη βορειοελλαδίτικη οικογενειακή επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο έπιπλο από το 1955 η Μαρμαρίδης συνδυάζει καλά ενημερωμένο design, υψηλή ποιότητα και πραγματικά συμφέρουσες, εποχιακές προσφορές. Για του λόγου το αληθές, ο γωνιακός χειροποίητος καναπές 2 τεμαχίων, με βιβλιοθήκη στο μπράτσο, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο και διπλό ανοιγόμενο κρεββάτι, στην απίστευτη τιμή των 689 €, ο μοντέρνος καναπές-κρεββάτι σε πορτοκαλί χρώμα  κοστίζει μόλις 119 € και η τραπεζαρία έξι καθισμάτων που φωτογραφήσαμε ξεκινά από 1290 €.

 

*Μαρμαριδης  Λεώφ. Ποσειδώνος 61Α – Άλιμος, τηλ. 210.98.20.080

 

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Μαρμαρίδης – οι καλές τιμές δεν φοβούνται την κρίση

  • 08/08/2013 at 9:40 πμ
    Permalink

    PROSFATA AGORASA SET TRAPEZARIA ME KAREKLES APO TO EN LOGO KATASTIMA (IDIES ME TIN APO PANO PHOTO).

    META APO 18 MINES KAI OI 6 KAREKLES POU AGORASA, I DERMATINI POU ITAN NTUMENES ARXISE NA KSEFTIZEI KAI NA FEUGOUN KOMMATIA.

    PIGA STO MAGAZI STON ALIMO KAI SUMFONISAME NA MOU TIS EPISKEUASOUN SE TIMI KOSTOUS ME PARADOSI SE 10 MERES. I SUMFONIA EGINE STIS 25/05 KAI OI KAREKLES FUGAN GIA TO ERGOSTASIO STIS 05/06/2013.

    META APO POLLA TILEFONIA OI KAREKLES TELIKA PAREDOTHIKAN STIN OIKIA MOU STIS STIS 07 AUG 2013.

    KAMIA EKPTOSI DEN MOU EGINE STIN TIMI EPISKEUIS PAROTI ME AFISAN XORIS KAREKLES GIA 2 MINES.

    DEN PROKEITAI NA KSANA AGORASO OTIDIPOTE APO TO EN LOGO KATASTIMA.

    Απαντήστε
  • 25/10/2018 at 3:36 μμ
    Permalink

    Καλησπέρα! Πριν κάποιους μήνες αγόρασα με τον αδερφό μου έπιπλα για το σαλόνι και τις κρεβατοκάμαρες του σπιτιού μας από κατάστημα του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ στην Αθήνα συνολικής αξίας περίπου 2500 ευρώ. Μέσα σε αυτά τα έπιπλα ήταν και ένας γωνιακός καναπές. Ο καναπές αυτός έχει τη δυνατότητα να γίνει κρεβάτι ρίχνοντας την πλάτη του προς τα μπροστά. Στην κανονική θέση η πλάτη του καναπέ συγκρατείται από 3 μεντεσέδες. Μέσα σε διάστημα 3 μηνών και ενώ καθόμασταν 2 άτομα στον καναπέ, ξαφνικά η πλάτη του έσπασε και έφυγε ελαφρώς προς τα πίσω. Μετά απο επικοινωνία με το κατάστημα και αφού ήρθαν τεχνικοί στο σπίτι για να δουν την βλάβη, η απάντηση του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ και μάλιστα του ίδιου του ΜΑΡΜΑΡΙΔΗ ήταν πως η βλάβη ήταν δικό μας λάθος και δε μπορούν να το αποκαταστήσουν αλλά ούτε να το φτιάξουν και πως θα έπρεπε να πληρώσουμε νέα πλάτη καναπέ. Αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε εγώ με τον αδερφό μου και τελικά καταφέραμε με μόλις 10 ευρώ και μηδέν εμπειρία σε κατασκευές να φτιάξουμε ξανά τον καναπέ. Να σημειώσω ότι αυτός ο καναπές αξίας 900 ευρώ εσωτερικά περιέχει λεπτά και κακής ποιότητας ξύλα ενώ το ύφασμά του περιμετρικά είναι πιασμένο με συραπτικό! Πραγματικά είναι ντροπή και η στάση του καταστήματος ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ! Μακριά από αυτά τα καταστήματα που μας κοροϊδεύουν και δε σέβονται τα λεφτά μας!

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.