Η καλύτερη μπλακ φόρεστ του Αλίμου στο “Κεντρί”




Πολλά μας “κέντρισαν” τη γευστική περιέργεια στο ζαχαροπλαστείο “Κεντρί”, Λ. Ιωνίας 132, που καυχιέται ότι στην 22 ετών παρουσία του στο Άνω Καλαμάκι, έχει καταφέρει να προσελκύει κόσμο από γύρω αλλά και μακρινές περιοχές.

Δοκιμάστε την σπεσιαλιτέ του ζαχαροπλαστείου, την τούρτα μπλακ φόρεστ με την ιταλική συνταγή για βύσσινο, amarena, αλλά και την ξεχωριστή και πασίγνωστη γεύση του παγωτού παρφέ κρέμα και σοκολάτα.

Το παγωτό έχει μια ιδιαίτερη γεύση, και όσο κι αν προσπαθήσαμε να μάθουμε τη… συνταγή, δεν τα καταφέραμε! “Είναι μυστική συνταγή του πατέρα μας”, μας λέει η Ευγενία Τσόκη η οποία λειτουργεί μαζί με τον αδελφό της το ζαχαροπλαστείο που τους κληροδότησε ο πατέρας τους.

Εδώ θα βρείτε χειροποίητα σοκολατένια αυγά από σοκολάτα ΙΟΝ, εκ των οποία τα τυλιχτά είναι στα 12 ευρώ και τα ζωγραφιστά από 5 ευρώ.

Ξακουστό και το κέικ Βαυαρίας του ζαχαροπλαστείου, το οποίο αποτελεί ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ, χωρίς να τον κάνει να πικρίζει.

Ζητήστε στο προφιτερόλ!

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.