Eρώτηση της Μάρθας για την είσοδο στην Ακτή του Ήλιου




ΟΛΑ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ. ΕΧΩ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΟΜΩΣ. ΚΑΡΤΑ ΕΙΣΟΔΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ, ΜΕ ΙΔΙOΚΤΗΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΜΕΡΙΔΑ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΗΜΟ;

Απάντηση geitoniammou:

Δεν έχει καμία σημασία η οικογενειακή μερίδα. Το μόνο που χρειάζεται κανείς για δωρεάν πρόσβαση στην Ακτή του Ήλιου, είναι να διαμένει στο Δήμο Αλίμου τουλάχιστον τα τελευταία 3 χρόνια και να  προσκομίσει σχετική απόδειξη ΔΕΚΟ.

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Eρώτηση της Μάρθας για την είσοδο στην Ακτή του Ήλιου

  • 29/04/2012 at 7:20 μμ
    Permalink

    Δεν εχει καμμια σημασια η οικογενειακη μεριδα. Το μονο που χρειαζεται κανεις για δωρεαν προσβαση στην Ακτη του Ηλιου, ειναι να διαμενει στο Δημο Αλίμου τουλαχιστον τα τελευταια 3 χρονια και προσκομίσει σχετικη αποδειξη ΔΕΚΟ.

    Απαντήστε
  • 30/04/2012 at 12:16 μμ
    Permalink

    ..και πάλι θεωρώ οτι είναι αστείο να ζείς στην Ελλάδα και κάποιοι ανόητοι επιχειραματίες “βαζουν είσοδο” στην παραλία. Δεν ανήκει σε κανέναν η άμμος, ούτε η θάλασα, ούτε ο ήλιος! Τελος, ασ πάνε στην Σελήνη να κάνουν water parks..

    Απαντήστε
  • 04/05/2012 at 4:23 μμ
    Permalink

    Να κανω κι εγω μια ερώτηση. Ισχυει για ολα τα μελη της οικογενειας? Ολα ειναι στο ονομα μου αλλα εχω παιδι και συζυγο. Μπορω να βγαλω καρτα ισοδου για ολους μας

    Ευχαριστω πολυ !

    Απαντήστε
  • 07/07/2012 at 11:11 πμ
    Permalink

    στην επισημη ιστοσελιδα του δημου αλιμου ομως γραφει αυτη την επισημανση για την εισοδο στην πλαζ “ακτη του ηλίου” τι τελικα ισχυει ?

    “Οι δημότες Αλίμου, όσοι δηλαδή είναι εγγεγραμμένοι στα Δημοτολόγια του Δήμου, δικαιούνται και το 2012 ελεύθερης εισόδου στην πλαζ «Ακτή Ηλίου», υποχρεωτικά με την επίδειξη κάρτας Δημότη.”

    http://www.alimos.gov.gr/el-gr/News.aspx?ElementId=2dbea440-9193-4e47-8cbd-ed3255a6e5e5

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.