Ελεύθερη είσοδος στην «Ακτή Ήλιου» και 2€ οι ξαπλώστρες για τους Δημότες Αλίμου




Σύμπτωση ή μήπως άμεση απάντηση του Δήμου σε σχετική ερώτηση αναγνώστριας του notia.gr ; Όπως και νάναι, η απάντηση σχετικά με το φλέγον θέμα της  ελεύθερης εισόδου των δημοτών Αλίμου στη  πλαζ «Ακτή Ηλίου» δόθηκε με σχετική ανάρτηση στο επίσημο site του Αλίμου.

 

Συγκεκριμένα, «οι δημότες Αλίμου, όσοι δηλαδή είναι εγγεγραμμένοι στα Δημοτολόγια του Δήμου, δικαιούνται και το 2012 ελεύθερης εισόδου στην πλαζ «Ακτή Ηλίου», υποχρεωτικά με την επίδειξη κάρτας Δημότη.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώνουν τις σχετικές αιτήσεις και να τις καταθέτουν με μία φωτογραφία τους στο Δημαρχείο του Αλίμου. Η παράδοση της κάρτας θα γίνεται εντός 20 ημερών από το Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων (Δημαρχείο, 4ος όροφος) από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι.

Η λειτουργία της συγκεκριμένης πλαζ θα ξεκινήσει από την Τετάρτη 2 Μαΐου. Μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των αιτήσεων και να εκδοθούν οι νέες κάρτες εισόδου, οι δημότες θα μπορούν να περνούν ελεύθερα στην παραλία, δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο τους στα ταμεία.

 Όσες κάρτες εκδόθηκαν το 2011 ισχύουν μέχρι και το 2014.

 

Ο Δήμαρχος Αλίμου Θάνος Ορφανός, κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Ελέγχου Ακτής Αλίμου (ΕΠ.ΕΛ.ΑΚ) πέτυχε την διατήρηση της μειωμένης τιμής χρήσης ξαπλώστρας και το 2012. Έτσι και εφέτος οι κάτοχοι της «Κάρτας Δημότη» θα πληρώνουν 2 ευρώ, όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Ειδικότερα:

*Χρήση ξαπλώστρας 2€ (αν πληρωθεί στο ταμείο) από Δευτέρα έως Παρασκευή.

*Χρήση ξαπλώστρας 3€ (αν δεν πληρωθεί στο ταμείο) από Δευτέρα έως Παρασκευή.

*Χρήση ξαπλώστρας 2€ (στην ξαπλώστρα) Σάββατο-Κυριακή-Αργίες.

Η πλαζ «Ακτή Ηλίου» λειτουργεί καθημερινά (και τα Σαββατοκύριακα) από τις 8 το πρωί, μέχρι τις 8 το βράδυ

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Ελεύθερη είσοδος στην «Ακτή Ήλιου» και 2€ οι ξαπλώστρες για τους Δημότες Αλίμου

  • 30/04/2012 at 7:47 μμ
    Permalink

    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΝ ΔΗΜΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΑ ΣΠΙΤΙΑ.

    Απαντήστε
  • 17/05/2012 at 7:53 πμ
    Permalink

    ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΨΗΦΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ!!!!
    ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ….

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.