Δίνω 700 ευρώ ενοίκιο για 35 τ.μ. μαγαζί! Δεν “βγαίνω”!




Έτσι μας τα είπε ο ιδιοκτήτης του ανθοπωλείου Piatsa Dei Flori στην Δωδεκαννήσου, κ. Γιάννης Δεμερτζής, ο οποίος βλέπει να συρρικνώνονται τα εισοδήματά του μέρα με τη μέρα εξαιτίας της κρίσης σε συνδυασμό με τα “ακατέβατα” ενοίκια επαγγελματικών χώρων και τα αβάσταχτα φορολογικά μέτρα της κυβέρνησης.

“Ούτε δάνειο μικρομεσαίας επιχείρησης δε μπορώ να λάβω, καθώς τέτοιο δικαιούνται οι επιχειρήσεις με τουλάχιστον 4 υπαλλήλους”, λέει με αγανάκτηση ο κ. Δεμερτζής ο οποίος εξαιτίας της φύσης της επιχείρησής του απασχολείται από τις 10 το πρωί έως τις 10.30 το βράδυ καθημερινώς. “Δουλεύουμε για ένα πιάτο φαγητό τελικά. Το ενοίκιο για το μαγαζί, που ειναι 35 τ.μ. είναι 700 ευρώ, ο ιδιοκτήτης δεν το κατεβάζει με τίποτα, πληρώνω ρεύμα, φόρους, έκτακτη εισφορά, δεν αντέχω”.

Μάλιστα, ο κ. Δεμερτζής, που δραστηριοποιείται με την επιχείρησή του στην περιοχή του Αλίμου τα τελευταία 8,5 χρόνια, μας είπε ότι οι ιδιοκτήτες των επαγγελματικών χώρων στο Καλαμάκι προτιμούν να έχουν ξενοίκιαστους τους χώρους τους, παρά να χαμηλώσουν τα ενοίκια!

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.