Έληξε η κατάληψη στο 4o Γυμνάσιο Αλίμου




Έληξε η κατάληψη που είχαν κάνει οι μαθητές της τρίτης τάξης, στο 4ο Γυμνάσιο Αλίμου. Μάλιστα τα παιδιά, απομάκρυναν τους κάδους που είχαν βάλει στην είσοδο και έπλυναν σχολαστικά το χώρο.

Ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις με τη διευθύντρια και τους καθηγητές για την εκδρομή που ακυρώθηκε τελευταία στιγμή αλλά και για διάφορα προβλήματα στο σχολείο.



Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Έληξε η κατάληψη στο 4o Γυμνάσιο Αλίμου

  • 10/04/2025 at 3:40 μμ
    Permalink

    Ο χειρισμός της κατάληψης, η εξέλιξη, η λήξη και παράδοση του χώρου είναι άξια χειροκροτήματος και πρέπει να παραδειγματιστούμε από αυτό. Συγχαρητήρια.

    Απαντήστε
  • 11/04/2025 at 7:45 πμ
    Permalink

    Να σημειωθεί ότι ο χώρος παραδόθηκε χωρίς καμία φθορά και καθαρός. Και επειδή κάποιοι θα πουν ε! δεν τους πήγαν εκδρομή και κάνουν κατάληψη, δεν είναι έτσι…. Τα παιδιά διεκδίκησαν το δίκιο τους και ευτυχώς σε αυτήν την περίπτωση υπήρξε αίσιο τέλος μέσω του διαλόγου. Ελπίζω στο μέλλον να συζητούνται τα προβλήματα και να λύνονται με το διάλογο, γιατί όλοι, γονείς και μαθητές θέλουμε και επιθυμούμε ένα σωστό και υγιές σχολικό περιβάλλον.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.