Πρόκριση για τον Άλιμο ΝΑΣ Betsson στα προημιτελικά του LEN Champions League Γυναικών




Ο Ολυμπιακός έκλεισε με νίκη τη φάση των ομίλων του LEN Champions League Γυναικών, επικρατώντας με 14-11 της Ρόμα στην Ιταλία, για την 6η και τελευταία αγωνιστική.

Με αυτή τη νίκη, οι «ερυθρόλευκες» εξασφάλισαν την πρώτη θέση στον όμιλο και παράλληλα χάρισαν το εισιτήριο για τα προημιτελικά στον Άλιμο, ο οποίος νωρίτερα επικράτησε 11-10 της Ντονκ Γκούντα στην Ολλανδία και τερμάτισε στη δεύτερη θέση του ομίλου.

Έτσι, η Ελλάδα θα έχει τρεις ομάδες στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, με τους Ολυμπιακό, Άλιμο και ΝΟ Βουλιαγμένης να συνεχίζουν την πορεία τους.

Οι «ερυθρόλευκες» ήταν κοντά στο σκορ με την ιταλική ομάδα στα τρία πρώτα οκτάλεπτα, όμως στο τελευταίο με ένα επιμέρους 5-1 πήραν τη νίκη, διαμορφώνοντας το τελικό 14-11. 



ΡΟΜΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 11-14

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 2-3, 5-4, 1-5.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Η βαθμολογία του 3ου Ομίλου:

Ολυμπιακός 18
Άλιμος ΝΑΣ Betsson 7
Ντονκ 6
Ρόμα 5

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.