Άλιμος: Τα χυδαία μηνύματα του καθηγητή στην μαθήτριά του (VIDEO)




Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για τον καθηγητή από τον Άλιμο, που κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος μαθήτριας μόλις 14 ετών. Από τα στοιχεία προκύπτει πως ο εκπαιδευτικός είχε συνομιλίες και με άλλο ανήλικο κορίτσι, ενώ το φως της δημοσιότητας βλέπουν πολλά ακατάλληλα μηνύματα, που έστελνε στις μαθήτριες. Η δικαστική συντάκτρια του Star, Άννα Σταματιάδου αποκαλύπτει:

Το κινητό «μίλησε». Ο καθηγητής ισχυρίζεται ότι με την 14χρονη μαθήτρια είχε πλατωνικό έρωτα, πως της είχε δώσει μόνο ένα φιλί, τα sms όμως δείχνουν μια σχέση που δε συνάδει με λόγια που ανταλλάσσουν εκπαιδευτικοί με μαθητές. 

«Σε θέλω…θα δεις τι καθηγητής στον έρωτα είμαι» 

«Εγώ εσένα θέλω κουρκουμπινάκι μου. Όποτε κάθεσαι δίπλα μου στο παγκάκι θέλω να σε βουτήξω. Σε αγαπάω πολύ και δεν κάνουμε κακό, ούτε ενοχλούμε κανέναν. Θα δεις τι καθηγητής στον έρωτα είμαι» γράφει ο κατηγορούμενος εκπαιδευτικός στη 14χρονη!



«Κοριτσάκι μου όμορφο, ματάρες μου, μου λείπεις. Να ξάπλωνες πάνω μου και να κοιμόμασταν αγκαλίτσα. Είσαι για φάγωμα στη φωτό. Μου βγάζεις τον Χάνιμπαλ από μέσα μου…» αναφέρει σε ένα άλλο μήνυμα.  

Τι ερευνούν οι αρχές
Για τρεις μήνες αντάλλασσε μηνύματα ο 52χρονος προφυλακισμένος καθηγητής με την 14χρονη με την οποία συναντήθηκε 3 φορές. Όταν άρχισε η μητέρα του κοριτσιού να υποψιάζεται ότι κάτι συμβαίνει είχε και το θράσος να ζητά από  το παιδί να τα σβήνει, γιατί τον βάζει σε κίνδυνο.

«Ελπίζω να μην είδαν αυτά που γράφαμε… Μπορείς να σβήσεις όλη τη συνομιλία μας για να μην πάρουν το κινητό και τη διαβάσουν κάποια στιγμή;»

«Πας και τους λες ακόμα και τον κωδικό; Ενώ ξέρεις τι έχει προηγηθεί; Είσαι απρόσεκτη».

«Θα χάσω τη δουλειά μου»

Σε μία από τις συνομιλίες τους, ο καθηγητής κάνει γνωστό στην ανήλικη ότι οι γονείς της επικοινώνησαν μαζί του όταν είδαν κλήση του στο κινητό της και της ζητά να είναι πιο προσεκτική, καθώς γνώριζε ότι οι πράξεις του θα του κόστιζαν τη δουλειά του.

«Εδώ πήραν τηλέφωνο κι έστειλαν μηνύματα βραδιάτικα στο κινητό μου, απλά επειδή είδαν μία κλήση σου κι εσύ μου λες ότι δεν θα ψάξουν τι έχουμε γράψει, αν μπορούν; Και την επόμενη φορά που θα ξεχαστείς εγώ θα καταλήξω χωρίς δουλειά και κατηγορούμενος για αποπλάνηση» ανέφερε.

Από τις έρευνες των αρχών προκύπτουν στοιχεία ότι ο καθηγητής είχε συνομιλίες και με άλλο ανήλικο κορίτσι. 

Ο δικηγόρος του καθηγητή πάντως, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δήλωσε στο Star ότι ο εντολές του πήγε στη φυλακή για «πλατωνικές σχέσεις» με τη μαθήτριά του, ενώ πρόσθεσε ότι αν διαπιστώσει σημάδια ενοχής θα παραιτηθεί.  

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.