Aπίστευτη εικόνα στην παραλιακή: Γυναίκα κολυμπάει μέσα στα λύματα! (VIDEO)




Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στις 31 Αυγούστου του 2024, όταν η Λεωφόρος Ποσειδώνος είχε μετατραπεί πάλι σε λίμνη και μία ηλικιωμένη γυναίκα βρέθηκε να κολυμπάει κυριολεκτικά μέσα στα λύματα!

“Αυτό θα μπορούσε σαν εικόνα, Αύγουστος μήνας κάποιος κάνει μπάνιο στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, να έχει και μία χαριτωμένη σουρεαλιστική όψη. Δυστυχώς επειδή αυτά δεν είναι νερά της βροχής, είναι βοθρολύματα, αυτή η εικόνα είναι τραγική” είπε ο Ανδρέας Κονδύλης στην εκπομπή Live U του ΣΚΑΪ.

“Βρίσκεται βουτηγμένη ολόκληρη μέσα στα λύματα. Πριν δώσουμε δημοσιότητα και αυτό το χρωστάμε σε εσάς τους δημοσιογράφους, δεν ξέρω αν ο κόσμος γνώριζε πως αυτά είναι λύματα και πάταγε μέσα σε αυτά νομίζοντας ότι είναι βρόχινο νεράκι.”

Ο Δήμαρχος Αλίμου είπε πως η πόλη έχει τουρίστες λόγω της μαρίνας και της οργανωμένης παραλίας, οι οποίοι του έχουν θίξει το πρόβλημα με τη δυσοσμία στο συγκεκριμένο σημείο της παραλιακής.



“Μου έχουν πει σε σημείο που να αισθάνομαι πραγματικά αμήχανα και άσχημα γιατί υπάρχει αυτή η μυρωδιά και γιατί δεν κάνουμε κάτι για να το επιλύσουμε.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.