Άλιμος: Toν έπιασαν να κλέβει στη λαϊκή και προσποιήθηκε τον αστυνομικό που έψαχνε για ναρκωτικά!




Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. κατέληξε ένας 45χρονος ο οποίος προσποιούμενος τον αστυνομικό προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από παραγωγούς σε λαϊκή αγορά του Αλίμου.

Σύμφωνα με το ertnews.gr το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο 11/1 σε λαϊκή αγορά στην οδό Υψηλάντου, όταν ο 45χρονος εκμεταλλευόμενος τη φασαρία που επικρατούσε, προσπάθησε να αφαιρέσει χρήματα από τσάντα που είχε πάνω στον πάγκο έμπορος.


Ο άνδρας έγινε αντιληπτός και προσπάθησε να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι κάνει έλεγχο για ναρκωτικά, ωστόσο μόλις έφτασε στο σημείο ο φρουρός ασφαλείας, εκείνος διέφυγε, φανερώνοντας ότι έλεγε ψέματα.

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και αστυνομικοί εντόπισαν τον 45χρονο σε στάση λεωφορείου, έψαξαν το σακίδιό του όπου βρήκαν ένα αεροβόλο. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.