Οι “Ρεπόρτερς” ξανά μαζί στη Βούλα
Ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με αφορμή τα 50 χρόνια από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση μνήμης τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, ώρα 20.30, στο Δημοτικό Θέατρο Βέμπο στη Δ.Ε. Βούλας.

Οι συντελεστές της εκπομπής «Ρεπόρτες», Γιάννης Δημαράς, Γιώργος Λιάνης και Κώστας Χαρδαβέλλας, θα παρουσιάσουν ρεπορτάζ και συνεντεύξεις από το υλικό της ιστορικής τους εκπομπής που αφορούσε τους αγνοούμενους στην Κύπρο, 50 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα.

Παράλληλα, θα παρουσιαστούν τραγούδια γραμμένα για την Κύπρο τα οποία θα ερμηνεύσουν Έλληνες και Κύπριοι καλλιτέχνες.

Στο τραγούδι θα συμμετέχουν: Πιάνο Ενορχήστρωση: Γιώργος Παγιάτης Καλλιτέχνες: Κωνσταντίνα, Μιχάλης Βιολάρης, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Σκόνδρας, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Λίνα ΜιχαήλΗ εκδήλωση θα πλαισιωθεί από την έκθεση φωτογραφίας «Η Επάνοδος της Δημοκρατίας – 24 Ιουλίου 1974» του φωτορεπόρτερ Αριστοτέλη Σαρρηκώστα, η οποία περιλαμβάνει περισσότερες από 150 φωτογραφίες ντοκουμέντα της περιόδου της Μεταπολίτευσης. Η έκθεση θα λειτουργεί στο θέατρο Βέμπο τη Δευτέρα 15 Ιουλίου από τις 19:30. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, από τις 16 Ιουλίου έως τις 23 Ιουλίου η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά στο Πολιτιστικό Κέντρο «Ιωνία» (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή 18, Βούλα) από τις 10:00 έως τις 14:00 και από τις 18:00 έως τις 21:00

Δημοτικό Θέατρο Βέμπο – Λεωφ. Κ. Καραμανλή 14, Παραλία Βούλας  

Δείτε την ανάρτηση – πρόσκληση του Γιάννη Δημαρά:

Οι τρείς #Ρεπόρτερς μαζί και πάλι.

Σας καλούμε σε μία ιστορική εκδήλωση – συναυλία για τα 50 χρόνια από την εισβολή του Αττίλα στην #Κύπρο, τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, στις 8.30 μμ, στο δημοτικό θέατρο Σοφία Βέμπο, στη Βούλα, δίπλα στη θάλασσα.

Θα παρουσιάσουμε, σε video , #ρεπορτάζ και #ντοκουμέτα από την εισβολή και το πραξικόπημα (που έγινε στις 15 Ιουλίου 1974) και παράλληλα θα ερμηνεύσουν τραγούδια για την Κύπρο μας αγαπημένοι Κύπριοι και Έλληνες καλλιτέχνες. (Κωνσταντίνα, Μιχάλης Βιολάρης, Κώστας Χατζηχριστοδούλου, Θέμης Αδαμαντίδης, Κώστας Σκόνδρας, Κρινιώ Νικολάου και Λίνα Μιχαήλ). Επίσης σε video γυρισμένα στην Κύπρο ερμηνεύει 2 τραγούδια ο Γιώργος Νταλάρας.

Θα μας τιμήσει, μεταξύ άλλων, με την παρουσία του ο #Πρέσβης της #Κυπριακής#Δημοκρατίας κ. #Σταύρος#Αυγουστίδης.

Τη διοργάνωση έχει αναλάβει ο Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Είσοδος ελεύθερη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.