ΑΟΝ Αργυρούπολης: “Δικαιούμαστε την άνοδο στην Pre League Εθνική κατηγορία”
Mε επιστολή που έστειλε στην Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης δηλώνει έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Pre League Εθνική κατηγορία. “Δηλώνουμε έτοιμοι οικονομικά, οργανωτικά, και αγωνιστικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις της Pre League κατηγορίας και ευελπιστούμε ότι η Ομοσπονδία με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια θα επιλέξει την κατάλληλη ομάδα, πιστεύοντας ότι πρέπει να τηρηθούν γεωγραφικά κριτήρια” αναφέρει μεταξύ άλλων ο σύλλογος.

Δείτε αναλυτικά το περιεχόμενο της επιστολής:

Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης
Υπόψιν Προέδρου κ. Γ. Καραμπέτσου
Υπόψιν μελών Δ.Σ.
Αξιότιμε κ. Πρόεδρε, Αξιότιμα μέλη
Ο Αθλητικός Όμιλος Νέων Αργυρούπολης δηλώνει παρόν στις εξελίξεις και έτοιμος να διεκδικήσει την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Pre League Εθνική κατηγορία.
Δηλώνουμε έτοιμοι οικονομικά, οργανωτικά, και αγωνιστικά να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις
της Pre League κατηγορίας και ευελπιστούμε ότι η Ομοσπονδία με αντικειμενικά και αξιοκρατικά κριτήρια θα επιλέξει την κατάλληλη ομάδα, πιστεύοντας ότι πρέπει να τηρηθούν γεωγραφικά κριτήρια εφόσον και αν την θέση των Α.Σ. ΑΚ. Πρωταθλητών Πεύκων στην Pre League καταλάβουν οι Α.Ο.Ν.Ν.Ν.Ε Αμαζόνες.
Πιστεύουμε ότι δικαιωματικά δικαιούμαστε την άνοδο μιας και η ομάδα μας τερμάτισε 2η στον πρωτάθλημα του νοτίου ομίλου της Α2 Εθνικής κατηγορίας την περίοδο 2023-2024
Κλείνουμε τα αυτιά μας στους ψιθυριστές περί ειλημμένων αποφάσεων και στις σειρήνες που φωνάζουν (χαμογελαστά) ότι επειδή ο Γενικός Γραμματέας του συλλόγου κ. Αποστόλης Μουλακάκης θα βρεθεί «απέναντι» στην νυν διοίκηση της Ομοσπονδίας στις προσεχείς εκλογές η Αργυρούπολη δεν υπάρχει περίπτωση να ανέβει στην Pre League.
Σαν σύλλογος με μακρά ιστορία, πρεσβεύουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αθλητικό ιδεώδες, είμαστε προσηλωμένοι στην ανάπτυξη του αθλήματος που ανιδιοτελώς υπηρετούμε, και πιστεύουμε, χωρίς να θέλουμε να μειώσουμε την προσπάθεια κανενός, ότι η Ομοσπονδία θα λειτουργήσει αμερόληπτα, πέρα των σειρήνων που ακούγονται, και θα αποφασίσει σύμφωνα με τα όσα ορίζει η προκήρυξη.Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.