Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο 18ος Χειμερινός Κολυμβητικός Διάπλους Βουλιαγμένης
Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης,  ο “Ο Όμιλος των Πρωταθλητών,” συνεχίζει την παράδοσή του στον αθλητισμό του υγρού στίβου με ποιότητα και επιτυχία και διοργανώνει για 18η συνεχή χρονιά τον Χειμερινό Διάπλου της Βουλιαγμένης.

Αυτή η γιορτή, που ενώνει τους ερασιτέχνες λάτρεις της φύσης και του υγρού στοιχείου με τους αθλητές της κολύμβησης θα λάβει χώρα την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.Στο μοναδικό τοπίο του Όρμου της Βουλιαγμένης, θα υπάρχουν τρεις εναλλακτικές διαδρομές των 750, 1.500 και 3.000 μέτρων για όσους έχουν κλείσει το 14ο έτος της ηλικίας τους, είτε θέλουν να αγωνιστούν με wetsuit είτε χωρίς. Η ασφάλεια των συμμετεχόντων θα διασφαλίζεται από την έμπειρη ομάδα ναυαγοσωστών της Lifeguard Hellas, και η εκκίνηση θα γίνει εντός νερού.

Επίσης, για πρώτη φορά στον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου, παρέχεται η δυνατότητα στους συμμετέχοντες γονείς να φέρουν μαζί τους τα παιδιά τους ηλικίας 8-13, για να συμμετάσχουν σε κολυμβητικές διαδρομές (50 & 100μ.) στην ανοιχτή θερμαινόμενη πισίνα του Ν.Ο.Β., υπό την επίβλεψη καταρτισμένων προπονητών.

Ο Ν.Ο.Β. δεν αποτελεί μόνο ένα ιστορικό σωματείο, αλλά και το σημείο αναφοράς για τα αθλητικά δρώμενα της περιοχής και πέραν αυτής. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εξασφαλίσει τη στήριξη φίλων και υποστηρικτών που καθιστούν αυτό το αθλητικό event ακόμα πιο ξεχωριστό.

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις εταιρείες Herbalife Nutrition, Coca-Cola 3Ε, Λεούσης Α.Ε., Bill and John, Afroturbo και Όμιλο Βιοϊατρική για τη στήριξή τους. Επίσης, η κολυμβητική κοινότητα της WESWIM και η εταιρεία BlackMile θα βρίσκονται εκεί για να σας προσφέρουν εξαιρετικά προϊόντα και εξοπλισμό κολύμβησης” αναφέρει η ανακοίνωση του ΝΟΒ

“Επιπλέον, η μη κερδοσκοπική οργάνωση Race for Autism GR θα συμμετέχει και θα ενημερώσει τους παρευρισκόμενους για τη δράση της.

Όλα τα έσοδα από τον 18ο Χειμερινό Κολυμβητικό Διάπλου της Βουλιαγμένης θα διατεθούν για την ενίσχυση των Αθλητικών Σχολών του μη κερδοσκοπικού ναυταθλητικού σωματείου του Ν.Ο.Β., προάγοντας τον αθλητισμό του υγρού στίβου στα παιδιά.

Μάθετε περισσότερα και δηλώστε συμμετοχή στην μεγάλη ομάδα μας, κάνοντας εγγραφή μέσω του παρακάτω συνδέσμου: https://www.reventy.com/sports/event/653bda5cb15be/details

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος αυτού του υπέροχου γεγονότος και να μοιραστείτε μαζί μας τη χαρά της κολύμβησης και της αθλητικής κοινότητας.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.