Σημαντικά πρόσωπα από τον χώρο του κινηματογράφου στον Άλιμο, για το Greece International Film Festival
H επόμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ, τον Ιανουάριο του 2024, θα φιλοξενηθεί στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν» και θα απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Λάνθιμο

Ο θερινός κινηματογράφος «Cine Άλιμος» φιλοξένησε με την υποστήριξη του Δήμου Αλίμου στις 3 και 4 Οκτωβρίου 2023 το Greece International Film Festival με ταινίες μικρού και μεγάλου μήκους από όλον τον κόσμο. Προβλήθηκαν ταινίες μυθοπλασίας, ντοκιμαντέρ, animation και βίντεο κλιπ Ελλήνων και ξένων σκηνοθετών. Πολλές από τις ταινίες έκαναν την παγκόσμια και ευρωπαϊκή πρεμιέρα τους στη χώρα μας.Στις εκδηλώσεις του Film Festival παρευρέθηκαν σημαντικά πρόσωπα από την Ελλάδα και τον διεθνή χώρο, όπως η Άντζελα Γκερέκου, ο Χρήστος Στέργιογλου, η Daphne Schmon, η Jess Hines, ο Yu-Fai Suen (Παραγωγός του Johnny Depp), καθώς και 120 άτομα από τον χώρο του κινηματογράφου και των τεχνών της Αγγλίας.

Το Greece International Film Festival φιλοδοξεί να λειτουργήσει ως δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ όλων των καλλιτεχνών, των σκηνοθετών, των σεναριογράφων και των παραγωγών της διεθνούς και εγχώριας κινηματογραφικής βιομηχανίας.

Ο Δήμος Αλίμου θα στηρίξει και την επόμενη διοργάνωση του Φεστιβάλ τον Ιανουάριο του 2024 στη θεατρική σκηνή «Κάρολος Κουν», όπου και πρόκειται να απονεμηθεί τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Λάνθιμο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.