Φεστιβάλ Γλυφάδας: Παραδοσιακό γλέντι με την Γωγώ Τσαμπά (ελεύθερη είσοδος)
Έκτακτη ανακοίνωση: Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου – Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας – Ώρα έναρξης: 20:30

Η Γωγώ Τσαμπά είναι μια τραγουδίστρια που από νεαρή ηλικία ασχολείται με το δημοτικό τραγούδι και έχει αποκτήσει χιλιάδες θαυμαστές. Ερμηνεύει τα τραγούδια με τέτοιο τρόπο που πάντα παρόλο που πολλά δεν είναι δικά της, ο κόσμος τα συνδυάζει με εκείνη και είναι σαν να τα ακούει για πρώτη φορά. Έχει συνεργαστεί με δεκάδες Έλληνες τραγουδιστές και έχει κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα καθώς επίσης και σε άλλες χώρες του εξωτερικού. Πιστή στο παραδοσιακό δημοτικό τραγούδι συνεχίζει να τραγουδά και το κοινό της που τη λατρεύει και την ακολουθεί πιστά τόσα χρόνια.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – αντί εισιτηρίου, ο Δήμος συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές μας δομές. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στο http://www.glyfada.gr/festival

Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:

ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.

ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.