Φεστιβάλ Γλυφάδας: Δωρεάν συναυλία με τον Κώστα Μακεδόνα, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου
Έκτακτη ανακοίνωση: Αναβάλλονται όλες οι εκδηλώσεις λόγω κακοκαιρίας

Συναυλία: Kώστας Μακεδόνας – Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου – Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας – Ώρα έναρξης: 8:30 μμ

Ο Κώστας Μακεδόνας, είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους σημαντικότερους ερμηνευτές της γενιάς του, έχοντας στο ενεργητικό του συνεργασίες με κορυφαίους δημιουργούς και διαχρονικές επιτυχίες. Στα 33 χρόνια της μουσικής του διαδρομής έχει συνεργαστεί με τα πιο γνωστά ονόματα Ελλήνων καλλιτεχνών, πάντα με ήθος, συνέπεια και με γνώμονα την αγάπη του για το καλό τραγούδι, κουβαλώντας στις αποσκευές του δεκάδες επιτυχίες.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Μετά την πολύ επιτυχημένη περιοδεία του το περσινό καλοκαίρι και τη συμμετοχή του στην παράσταση «Το έκτο πάτωμα» για την οποία έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές, παρουσιάζει το φετινό καλοκαίρι ένα πρόγραμμα από μεγάλες λαϊκές επιτυχίες και τραγούδια που έχουν γράψει ιστορία στην Ελληνική μουσική, από κορυφαίους δημιουργούς! Το καλοκαίρι τραγουδάμε παρέα! Μαζί του η εξαιρετική ερμηνεύτρια Χριστιάννα Γαλιάτσου και εξαμελής ορχήστρα μουσικών με μαέστρο τον Κωνσταντίνο Βελλιάδη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – αντί εισιτηρίου, ο Δήμος μας συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές μας δομές. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στο http://www.glyfada.gr/festival

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.