Ο Χαρδαλιάς σε Βύρωνα, Ηλιούπολη και Ζωγράφου
Το ρόλο του εθελοντισμού στην πρόληψη και την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων, αλλά και στην επούλωση των πληγών που αφήνουν τα ακραία καιρικά φαινόμενα, εξήρε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη σημερινή επίσκεψή του στο Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος στον Βύρωνα.

Ο κ. Χαρδαλιάς συναντήθηκε με τις εθελοντικές ομάδες δασοπροστασίας Υμηττού και τόνισε ότι η Περιφέρεια θα συνδράμει στην προσέλκυση ακόμη περισσότερων νέων στις εθελοντικές ομάδες και θα συνδράμει σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για την πιστοποιημένη εκπαίδευσή τους. «Θέλουμε», τόνισε, «δίπλα μας όλες εκείνες τις οργανώσεις που μας εμπνέουν να γινόμαστε καλύτεροι, να αποκτούμε μεγαλύτερη ενσυναίσθηση για όσα γίνονται γύρω μας. Αγαπάω πάρα πολύ αυτό που κάνετε. Εφόσον την επόμενη Κυριακή, μου δοθεί η εμπιστοσύνη και η εντολή των πολιτών της Αττικής, θα δουλέψουμε μαζί τα επόμενα 5 χρόνια για να δώσουμε τη μάχη του αυτονόητου και για τις εθελοντικές ομάδες. Πρέπει να προχωρήσει άμεσα η ενεργοποίηση της Ακαδημίας Πολιτικής Προστασίας, έτσι ώστε ακόμη περισσότεροι νέοι άνθρωποι να μπορούν να εκπαιδεύονται και να πιστοποιούνται σε αυτό. Η προστασία της ανθρώπινης ζωής, της περιουσίας των πολιτών και των δασών μας προτάσσονται στην ατζέντα μας. Ό,τι καίγεται θα αναδασώνεται άμεσα με επιστημονικό τρόπο».  

Ο κ. Χαρδαλιάς πραγματοποίησε στη συνέχεια περιοδεία στους Δήμους Ηλιούπολης και Ζωγράφου, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολίτες και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Στου Ζωγράφου συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Βασίλη Θώδα στο Δημαρχείο της πόλης και εξέφρασε τη βεβαιότητα για την επανεκλογή του, καθώς όπως τόνισε, «έχει γίνει σπουδαία δουλειά τα τελευταία τέσσερα χρόνια από τη δημοτική αρχή, κάτι που αναγνωρίζουν οι Ζωγραφιώτισσες και οι Ζωγραφιώτες».

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.