Ηλιούπολη: Ανακατασκευάστηκε η μεγαλύτερη παιδική χαρά της πόλης (ΕΙΚΟΝΕΣ)
Μία ακόμη παιδική χαρά, η μεγαλύτερη της πόλης, στον Άγιο Κωνσταντίνο (Λαγκαδίων & Πανταζή), ανακατασκευάστηκε εξ’ ολοκλήρου από τον Δήμο Ηλιούπολης, σύμφωνα με τα τελευταία ευρωπαϊκά πρότυπα.

Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιήθηκαν περιελάμβαναν την τοποθέτηση νέου δαπέδου ασφαλείας, νέες κούνιες με καθίσματα, τσουλήθρες, νέα παιχνίδια, σύγχρονα όργανα, νέα παγκάκια και τραπέζια, ενώ παράλληλα έγιναν εργασίες συντήρησης, ανακατασκευής και βαφής του παραμένοντος υπάρχοντος εξοπλισμού.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Επίσης, τοποθετήθηκαν ολοκαίνουρια συστήματα φωτισμού με LED, για χαμηλή κατανάλωση ενέργειας, καθιστώντας το σημείο επισκέψιμο και ασφαλές ακόμα και μετά τη δύση του Ήλιου.

Το έργο πραγματοποιήθηκε με μελέτη του Δήμου, με επίβλεψη της Τεχνικής Υπηρεσίας και με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης δήλωσε: «Μετά από πολλά χρόνια απουσίας παρεμβάσεων σε παιδικές χαρές στο Δήμο μας, προχωρήσαμε στη δημιουργία νέων και ασφαλών χώρων παιχνιδιού στο σύνολο του Δήμου μας, σεβόμενοι τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων τους, μένοντας πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, προκειμένου να παίζουν τα παιδιά μας σε ένα φιλόξενο, όμορφο και ασφαλές περιβάλλον. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, καθώς παραδίδουμε σήμερα άλλη μια παιδική χαρά –‘κόσμημα’, γεμάτη παιχνίδια και χρώμα. Συνεχίζουμε να δημιουργούμε μία καλύτερη, πιο ανθρώπινη και φιλική πόλη, για τα παιδιά και τις οικογένειες».

Να σημειωθεί ότι στη νέα παιδική χαρά την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2023 θα πραγματοποιηθεί η δράση «Χαρούμενα Απογεύματα» με Face painting (18:00 μ.μ.), παράσταση θεάτρου μαριονέτας Γκότση (19:15 μ.μ.) και προβολή παιδικής ταινίας «Sonic: η παιδική ταινία (μεταγλωτισμένη) με ελεύθερη είσοδο.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.