Εξαφανίστηκε 46χρονος από το Κορωπί
Στις 28 Αυγούστου 2023, πρωινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Κορωπίου ο Κλειδώνης Νικόλαος, 46 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κλειδώνη Νικόλαου στις 4 Σεπτεμβρίου 2023 και προχώρησε άμεσα, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι, οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Κλειδώνης Νικόλαος έχει ύψος 1.85 μ., έχει βάρος 100 κιλά, καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε άσπρη κοντομάνικη μπλούζα, μαύρο σορτς και μαύρα, αθλητικά παπούτσια.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-android και για Apple κινητά εδώ http://bit.ly/missing-alert-apple

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.