Γιώργος Παπανικολάου: Εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των σχολικών μονάδων της Γλυφάδας
Ο Σεπτέμβριος μπήκε, μαζί και το φθινόπωρο, μαζί έρχεται σύντομα και η νέα σχολική χρονιά. Οι μαθητές στα περισσότερα σχολεία της Γλυφάδας, μαζί με τους παλιούς και νέους συμμαθητές τους, θα συναντήσουν την ημέρα του αγιασμού και πολλές εκπλήξεις, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος, Γιώργος Παπανικολάου:

“Επί τρεις μήνες τώρα, δεν σταματήσαμε τις εργασίες ούτε λεπτό! Όλο τον Ιούνιο, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, που τα σχολεία μας είναι κλειστά, κάναμε εκτεταμένες εργασίες ανακαίνισης και εκσυγχρονισμού των σχολικών μονάδων της πόλης μας.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Κατασκευή νέων ασανσέρ σε οκτώ σχολεία που δεν είχαν, δημιουργία νέων αιθουσών, μονώσεις, ελαιοχρωματισμοί, ανακατασκευές γηπέδων, υδραυλικές εργασίες, ανακατασκευές και επισκευές αποδυτηρίων, τοποθέτηση πρόσθετων κιγκλιδωμάτων για την ασφάλεια των παιδιών και πάρα πολλές ακόμα μικρές και μεγάλες παρεμβάσεις.

Ευχαριστούμε όλους εκείνους – και είναι πολλοί – που συνεχίζουν να εργάζονται εντατικά για την συντήρηση και την αναβάθμιση των σχολικών μας εγκαταστάσεων.

Ευχαριστώ τον αρμόδιο Αντιδημάρχο Μάριο Κασέρη και την μηχανικό της τεχνικής μας υπηρεσίας Μάνθη Δουρούδη για τον συντονισμό.

Η ζωή μας στη Γλυφάδα συνεχίζει να αλλάζει με έργα – και τα σχολεία μας συνεχίζουν να αλλάζουν προς το καλύτερο.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.