Γλυφάδα: Δωρεάν συναυλία με τους Onirama κάτω από το φως του “μπλε” αυγουστιάτικου φεγγαριού
Συναυλία: Onirama – Πέμπτη 31 Αυγούστου – Τοποθεσία: Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας – Ώρα έναρξης: 20:30

Οι ONIRAMA το δυναμικό συγκρότημα με τις δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες, έρχονται για μια ακόμη φορά στην Γλυφάδα, την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2023. Μια μαγική συνάντηση για να μοιραστούμε όλοι μαζί, μια δυνατή βραδιά γεμάτη χορό και αγαπημένα τραγούδια, κάτω από το φως του “μπλε” αυγουστιάτικου φεγγαριού. Στο πλαίσιο της μεγάλης τους καλοκαιρινής περιοδείας The Never Ending Tour, οι ONIRAMA έρχονται γεμάτοι δυναμισμό, κέφι και ενέργεια για να μας ξεσηκώσουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Οι ONIRAMA που σχηματίστηκαν τον Οκτώβριο του 2000 είναι αναμφισβήτητα ένα από τα πιο επιτυχημένα συγκροτήματα στην ιστορία της σύγχρονης ελληνικής μουσικής. Με πλατιά διάχυση στα νεανικά ακροατήρια και με μακριά ιστορία, παραμένουν στην πρώτη γραμμή. Εμφανίζονται σε κατάμεστους χώρους, με τον κόσμο να τους ακολουθεί πιστά γιατί οι ONIRAMA είναι για το πολυπληθές κοινό τους, πηγή ενέργειας και δύναμης.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους – αντί εισιτηρίου, ο Δήμος συγκεντρώνει για μια ακόμα χρονιά τρόφιμα και φάρμακα για τις δημοτικές κοινωνικές του δομές. Δείτε αναλυτικά όλο το πρόγραμμα στο http://www.glyfada.gr/festival

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.