Υποψήφιος με τον Πατούλη στον Νότιο Τομέα, ο γκουρού του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, Μανώλης Σφακιανάκης (VIDEO)
Ο αντίστοιχος Πιερρακάκης της Περιφέρειας Αττικής θέλει να είναι ο Πατούλης, ο γκουρού του Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στρατηγός εν αποστρατεία και επικεφαλής του CSI institute και του The Crime Lab, Μανώλης Σφακιανάκης.

Ο Μανώλης Σφακιανάκης βρίσκεται σε διακοπές, στην πατρίδα του στα Χανιά. Εκεί τον συνάντησε ο Γιώργος Πατούλης που είχε πάει σε ένα συνέδριο στο Ηράκλειο. Του πρότεινε να κατέβει υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στον Νότιο Τομέα Αθηνών και εκείνος δέχτηκε χωρίς δεύτερη σκέψη. Δείτε τι είπε:


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
“Είμαστε εδώ στα Χανιά, στην Κρήτη μας την όμορφη, όπου είχα μία έκπληξη. Ο Περιφερειάρχης της καρδιάς μας ήρθε και με βρήκε, στο μέρος που γεννήθηκα και μου είπε κάτι: Μάνο θέλω να είσαι κοντά μας στις εκλογές που έρχονται. Σκέφθηκα ελάχιστα και απάντησα τάχιστα. Ναι θα είμαι. Γιατί πιστεύω ότι έχω να δώσω, όπως έδωσα στην Αστυνομία, έδωσα στο επιχειρείν, τώρα ήρθε η ώρα μου να δώσω και στην πολιτική ζωή του τόπου, ξεκινώντας από την Περιφέρεια και με τον αγαπημένο φίλο μου, τον Γιώργο τον Πατούλη.”

“Ένα μεγάλο ευχαριστώ Μανώλη, να πω ότι θέλω να είσαι ο αντίστοιχος Πιερρακάκης της Περιφέρειά μας, το έχουν ανάγκη τα παιδιά μας, το έχει ανάγκη η Αττική μας, θα το πράξουμε όλοι μαζί και προπαντός στην οικογένεια στην οποία εντάσσεσαι μετά την αποδοχή. Προχωράμε” δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.