Σεισμός στη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη στη Γλυφάδα (EΙΚΟΝΕΣ)
Σείστηκε η Γλυφάδα σε μια καταπληκτική βραδιά γεμάτη κέφι, τραγούδι και γέλιο. Χιλιάδες θεατές που κατέκλυσαν το βράδυ της Δευτέρας (10/7/2023), το υπαίθριο θέατρο της παραλίας στην ανεπανάληπτη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη, «έπαθαν αγάπη» και τραγουδούσαν μαζί του «φίλα με ακόμα», ενώ στο «αυτή είναι η ζωή» με το οποίο και έκλεισε το δίωρο πρόγραμμα, επικράτησε πανικός. «Προϋπόθεση για να τραγουδήσω στο Φεστιβάλ Γλυφάδας ήταν να μετακομίσω στην πόλη σας και αυτό έκανα», είπε ο ίδιος σε έναν ξεκαρδιστικό διάλογο με τον Δήμαρχο Γλυφάδας Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος τον ευχαρίστησε για την παρουσία του, για τον ενθουσιασμό και τη θετική ενέργεια που μετέδωσε, για τις υπέροχες στιγμές που σκόρπισε μαζί με την ταλαντούχα νικήτρια του The Voice of Greece Μαρία Σακελλάρη.

Η μεγάλη αυτή συναυλία, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, είχε ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης μας. Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ πραγματοποιούνται με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ., υπό τον Πρόεδρό του, Δημοτικό Σύμβουλο Γλυφάδας Στέλιο Κουρουπάκη.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Παρόντες στη βραδιά ήταν επίσης ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γλυφάδας Σωκράτης Ζάχος, ο Αντιπρόεδρος του Κ.Α.Π.ΠΑ. Βασίλης Νικάκης, οι Αντιδήμαρχοι Άννυ Καυκά, Νατάσσα Αργυροπούλου, Μαίρη Μηλιαρέση, Λένα Δεναξά, Γιάννης Σκαλτσάς, οι Εντεταλμένες Δημοτικοί Σύμβουλοι Δαφνούλα Χαρίση – Μπίλια και Ελένη Καράχου – Σκούταρη, καθώς και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Δημήτρης Νιτσιόπουλος, Νίκος Βρυζίδης, Νίκος Λεβετσοβίτης, Γεωργία Βαμβακερού και Παναγιώτης Σταυριανάκης.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.