Ο Δήμος Ζωγράφου εγκαινίασε γήπεδο μπάσκετ
Τα εγκαίνια του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στην οδό Αστερίου, ένα έργο που στόλισε την περιοχή και η ανακατασκευή του αποτελούσε χρόνιο αίτημα των Ζωγραφιωτών, πραγματοποιήθηκαν μέσα σε εορταστικό κλίμα. Tην κορδέλα έκοψαν ο Δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας και ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργος Γιαννακόπουλος.

Μέσα στο εορταστικό κλίμα εντάχθηκαν οι αγώνες 3on3 μπάσκετ ηλικιών U-14 & U-16 καθώς και διαγωνισμοί βολών για την ηλικία U-14 και τριπόντων για την κατηγορία U-16. Η εορταστική βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις των νικητών.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Το νέο γήπεδο έχει δοθεί για χρήση στα σωματεία της πόλης αλλά και στους δημότες και ήδη έχει μετατραπεί σε μία αθλητική κυψέλη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Αναπληρωτής Δήμαρχος, Θεοδωρος Μετικαρίδης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιπρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού & Αθλητισμού, Κώστας Αλεξανδρής, η Πρώην Δήμαρχος Ζωγράφου Τίνα Καφατσάκη, ο Πρώην Δήμαρχος Γιάννης Καζάκος και ο θρύλος του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, Νίκος Σαργκάνης, οι οποίοι βράβευσαν τους αθλητές.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Λίλα Κουντουριώτη.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.