Κώστας Τουρνάς και 1550 στο Φεστιβάλ Γλυφάδας με ελεύθερη είσοδο
Πέμπτη 13 Ιουλίου, 20:30 – 3η Μαρίνα Γλυφάδας, είσοδος ελεύθερη
“Τι να μας κάνει η νύχτα, μια νύχτα μόνο τι να μας κάνει;” θα αντηχήσει αύριο η Γλυφάδα, αλλά εδώ οι νύχτες κεφιού, πολιτισμού και διασκέδασης είναι πολλές και η μία καλύτερη από την άλλη! Το Φεστιβάλ Γλυφάδας 2023, μια διοργάνωση με την προσωπική σφραγίδα του Δημάρχου Γλυφάδας Γιώργου Παπανικολάου, προσφέρει επιλογές αξιώσεων για όλες τις ηλικίες, ομορφαίνει τη ζωή μας και κάνει το καλοκαίρι στη Γλυφάδα μας ανεπανάληπτο! Όλες οι εκδηλώσεις έχουν ελεύθερη είσοδο για όλους, κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.
Οι διαχρονικές μουσικές δημιουργίες μέσα από μια πορεία πέντε δεκαετιών του Κώστα Τουρνά θα συνδυαστούν με τρόπο μαγικό με τους ροκ ρυθμούς των 1550. Μαζί τους η νέα πολλά υποσχόμενη καλλιτέχνης Φανή Μελεμενή. Μια εμπειρία που θα μείνει αξέχαστη, στο παραθαλάσσιο θέατρο της 3ης Μαρίνας, που αποτελεί την καλύτερη και πιο δροσερή επιλογή για τις νύχτες του καύσωνα.

Όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας πραγματοποιούνται με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ. υπό τον Πρόεδρό του, Δημοτικό Σύμβουλο Στέλιο Κουρουπάκη. Η είσοδος, όπως προαναφέρθηκε, είναι δωρεάν. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.
ΠΡΟΣΟΧΗ‼️
Μετά το τέλος της συναυλίας, δύο λεωφορεία της δημοτικής συγκοινωνίας θα είναι σταθμευμένα στο χώρο της 3ης Μαρίνας, για να μεταφέρουν δωρεάν τον κόσμο σε όλη τη Γλυφάδα, ακολουθώντας τα εξής δρομολόγια:
ΓΡΑΜΜΗ 1 : 3η Μαρίνα, Ελευθερίου Βενιζέλου, Βουλιαγμένης, Ιασωνίδου, Κων. Αθανάτου/Άγιος Τρύφωνας, Ελευθέρου Ανθρώπου, Πλατεία Καραϊσκάκη, Μικράς Ασίας, Γεννηματά, Μυστρά.
ΓΡΑΜΜΗ 2 : 3η Μαρίνα, Ζέρβα, Πλατεία Κατράκη, Αγίου Νικολάου, Ρήγα Φεραίου, Γούναρη, Εφορία, Αγία Τριάδα, Νάξου, Όλγας, Παπανδρέου/ΔΕΗ, Δελφών, Ιθάκης, Μυστρά.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.