Δήμος Αλίμου: Τα παιδιά του καλοκαιρινού camp μαθαίνουν για την ανακύκλωση και τα οφέλη της
Μέσα από μία διαδραστική παρουσίαση που έγινε το πρωί της Πέμπτης (6/7/2023), 150 παιδιά από το καλοκαιρινό camp του Δήμου Αλίμου, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τα οφέλη της ανακύκλωσης.

Τη δράση συντόνισαν, ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Αλβανός και ο εντεταλμένος σύμβουλος για την Δημοτική Αστυνομία, Γιάννης Βέργης.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
“Σήμερα είχαμε τη χαρά να υποδεχτούμε στο Summer Camp του Δήμου μας, στον χώρο του 2ου & 7ου Δημοτικού Σχολείου το Πρόγραμμα Ανακύκλωσης #TheGreenCity, της Περιφέρειας_Αττικής και του Ειδικού Διαβαθμιδικού Συνδέσμου Νομού Αττικής (ΕΔΣΝΑ)” είπε στο Notia.gr, ο Νίκος Αλβανός

“Μαζί μας ήταν οι Αντιπεριφερειάρχες Χρήστος Θεοδωρόπουλος (Νότιος Τομέας Αθηνών) και Τζίνα Αδαμοπούλου (Μεταφορών & Λιμενικής Πολιτικής). Περισσότερα από 150 παιδιά είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την ανακύκλωση και τα οφέλη της. Έγινε μια διαδραστική παρουσίαση του τρόπου ανακύκλωσης και επιλύθηκαν οι απορίες των μικρών μας φίλων.

Ξεχωρίσαμε τους κάδους ανάλογα με το χρώμα, ανακυκλώνοντας στην πράξη για ευκολότερη εμπέδωση. Προσπαθήσαμε να πείσουμε τα παιδιά ότι πρέπει να αλλάξουμε συνήθειες ώστε να προστατεύσουμε το περιβάλλον και να ζωντανέψουμε τις γειτονιές μας. Η συγκεκριμένη δράση θα γίνει σε όλα τα σχολεία που γίνεται το καλοκαιρινό camp, με επόμενο ραντεβού στις 13/7/2023 στο 5ο Δημοτικό Αλίμου.”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.