Ρίσκο του 4.50 στο «Γουέμπλεϊ», με κίνητρο Λιλ και Προοδευτική




Τελικοί Κυπέλλων σε Αγγλία, Γερμανία, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Μάντσεστερ, ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ. Τελευταία αγωνιστική στην Α’ Γαλλίας και… ευκαιρία στην Προοδευτική για την παραμονή στην Betsson Super League 2.

102. Μάντσεστερ Σίτι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (17:00)

Ξεκινάμε από το ματς της ημέρας, τον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Η Σίτι μπορεί να ηττήθηκε στο προηγούμενο, ωστόσο είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Πρώτο βήμα, έχει στόχο να κάνει άλλα δύο, απόψε και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, προκειμένου να φτάσει στο «τρεμπλ». Σε φόρμα η Γιουνάιτεντ, προέρχεται από 4 σερί νίκες, θέλει να κλείσει τη σεζόν με κούπα, θα τα δώσει όλα. Θα ρισκάρουμε στο 4.50 της ισοπαλίας.

Διαβάστε επίσης: Παρουσίαση Stoiximan – Όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική!



342. Απόλλων Σμύρνης – Προοδευτική (19:15)

Μέτρια η εικόνα του Απόλλωνα στα τελευταία ματς της Betsson Super League 2, έχει κερδίσει μόνο το υποβιβασμένο Ρουφ στα 5 τελευταία. Με νέο προπονητή η Προοδευτική, τον Πάρη Ανδράλα, σε ένα καθοριστικό ματς για την παραμονή. Κέρδισε στα δύο προηγούμενα εκτός, Επισκοπή και Παναχαϊκή, χωρίς να δεχτεί γκολ, πιστεύουμε πως μπορεί να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα. Στο 1.90 το Χ2

347. Έμεν – Μπρέντα (21:00)

Επαναληπτικός για άνοδο-παραμονή στην Eredivisie. Η Έμεν έκανε το πρώτο βήμα επικρατώντας 2-1 εκτός έδρας και έχει τον πρώτο λόγο απόψε. Ωστόσο, το γκολ που πέτυχε η Μπρέντα στις καθυστερήσεις της αφήνει περιθώρια, αφού δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ και της αρκεί νίκη με ένα τέρμα διαφορά προκειμένου να πάει το ματς στην παράταση. Η διαφορά τους πάντως φάνηκε πριν από μερικές μέρες, ποντάρουμε στο 1.82 του άσου.

103. Λειψία – Άιντραχτ Φρανκφούρτης (21:00)

Τελικός Κυπέλλου Γερμανίας, η Λειψία βρίσκεται για 3η σερί χρονιά σε αυτόν και υπερασπίζεται τον τίτλο που κατέκτησε πέρσι (στα πέναλτι με Φράιμπουργκ). Προέρχεται από νικηφόρο σερί 6 αγώνων σε όλες τις διοργανώσεις. Η Άιντραχτ είναι ομάδα των μεγάλων αγώνων τα τελευταία χρόνια και αν κατακτήσει το τρόπαιο θα βγει στο Γιουρόπα Λιγκ (αν όχι πάει στο Κόνφερενς μέσω πρωταθλήματος), στο τελευταίο ματς του προπονητή Γκλάσνερ στον πάγκο της. Ομάδες με εξαιρετικούς επιθετικούς (Ενκουνκού – Μουανί), μπορούν να πετύχουν από τουλάχιστον ένα τέρμα. Ποντάρουμε στο 1.71 του G/G.

538. Τρουά – Λιλ (22:00)

Κλείνουμε με αγώνα από την πρώτη κατηγορία Γαλλίας. Για την τιμή των όπλων η Τρουά, καθώς έχει υποβιβαστεί, παραμένει χωρίς νίκη εδώ και 20 αγωνιστικές! Κίνητρο να παραμείνει στην 4η θέση έχει η Λιλ, για να πάρει το εισιτήριο του Γιουρόπα Λιγκ. Με νίκη ορίζει τη μοίρα της, χωρίς να εξαρτάται από τα υπόλοιπα αποτελέσματα. Θα υπάρχει πάντως άγχος και πίεση, δεν περιμένουμε να «ξεφύγει» το σκορ. Στο 2.30 το διπλό, με Under 3,5.Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.