Ξανά με Αγραβάνη και επιλογή στα φάουλ




Με τον δεύτερο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό θα ασχοληθώ στη σημερινή στήλη, έχοντας ξεχωρίσει δύο ειδικές επιλογές. Ο Ολυμπιακός έκανε το 1-0 στο ΣΕΦ, πιο δύσκολα από όσο θα περίμεναν οι περισσότεροι και είναι δύο νίκες μακριά από τον τίτλο, ενώ οι «πράσινοι» ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες για κάτι καλό στη σειρά, θα πρέπει να τη φέρουν σήμερα στα ίσα.

Όσον αφορά τον τελικό νικητή, θεωρώ ότι παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός είναι αρκετά πιθανό να παίξει χωρίς τον Κώστα Σλούκα, είναι το φαβορί για τη νίκη. Είναι καλύτερη και πιο γεμάτη ομάδα και έχει αποδείξει μέσα στην χρονιά ότι μπορεί να τα καταφέρει και με απουσίες. Δεν μπλέκω με το διπλό όμως, καθώς από το Final Four και έπειτα, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν βγάζει τη… σιγουριά που έβγαζε όλη τη σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Χινάρια σήμερα – Ποια ματς να παίξεις «Χ»

Έτσι, θα πάω με δύο ειδικές επιλογές παικτών. Αρχικά, θα στηρίξω για δεύτερο ματς τον Δημήτρη Αγραβάνη, που σε αυτόν τον Παναθηναϊκό είναι πολύ χρήσιμος και είναι δεδομένο ότι μπορεί να έχει σημαντικό ρόλο σε αυτή τη σειρά. Στο ΣΕΦ κατέβασε 7 ριμπαόυντ, θεωρώ ότι μπορεί να βγάλει και σήμερα το line των 2.5.



Η άλλη επιλογή αφορά τον Αρτούρας Γκουντάιτις. Ο Λιθουανός σέντερ είναι αναλώσιμος στον Παναθηναϊκό, με τη λογική ότι είναι καλά ο Παπααγιάννης και μπορεί να παίξει στο «5» και ο Αγραβάνης. Στο ΣΕΦ έκανε 2 φάουλ, αλλά θεωρώ ότι σε ένα ματς που ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να μπει πιο πολύ στη ρακέτα, είναι αρκετά πιθανό να φθαρεί περισσότερο και να μας δώσει το Over 2.5 προσωπικά φάουλ.Περισσότερες ειδήσεις για στοίχημα, προγνωστικά και αναλύσεις αγώνων στο Foxbet.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.