Σκληρή ανακοίνωση του δήμου Παλαιού Φαλήρου για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας: “Δεν έκανε καλά τη δουλειά του”
UDT Παλαιό Φάληρο: Ο Δημήτρης Μητρέλλος κατεβαίνει υποψήφιος δήμαρχος

Mε μία σκληρή ανακοίνωση, που έστειλε στα ΜΜΕ το πρωί της Πέμπτης (8/6/2023), ο δήμος Παλαιού Φαλήρου, κάνει λόγο για απόλυση του αντιδημάρχου Δημήτρη Μητρέλλου, λόγω πλημμελούς άσκησης των αρμοδιοτήτων του. Ο Δημήτρης Μητρέλλος, ανακοίνωσε χθες την παραίτηση – ανεξαρτητοποίησή του. Δείτε το δελτίο τύπου του δήμου:

“Με γνώμονα την αποτελεσματικότερη και αποδοτικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Ιωάννης Φωστηρόπουλος με την υπ. αριθμ. 479/7-6-2023 αποφασίζει:


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Την ανάκληση του Αντιδημάρχου κ. Μητρέλλου Δημητρίου, πριν από τη λήξη της θητείας του, εξαιτίας της επαναλαμβανόμενης και μακρόχρονης αδικαιολόγητης απουσίας του από τα όρια της χωρικής αρμοδιότητας του Δήμου, καθώς και της περιορισμένης παρουσίας του όταν βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου, αν και έμμισθος Αντιδήμαρχος, με συνέπεια την πλημμελή άσκηση των αρμοδιοτήτων του.

Αντιδήμαρχος Πόλης ορίζεται η τ. Αντιδήμαρχος Τουρισμού Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μιχαλοπούλου Μαρία του Πανογιάννη.

Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ναυτιλίας & Ανάπτυξης Παραλιακού Μετώπου ορίζεται ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Καρκατσέλης Δημήτριος του Ευαγγέλου.”

Ο Δημήτρης Μητρέλλος στην επιστολή του μιλάει για “έλλειψη οράματος και δημιουργίας, αντίληψη πως το Φάληρο είναι μόνο η παραλία και απουσία ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής”

Δείτε αναλυτικά:

“ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ – ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
Υποβάλλω την παραίτηση μου από την θέση του Αντιδημάρχου Πόλεως, του Προέδρου Δ.Σ. του ΝΠΙΔ ‘ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ’, την Επιτροπή Ισότητας Φύλων και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής της οποίας είμαι αναπληρωματικό μέλος.
Επίσης ανακοινώνω την ανεξαρτητοποίηση μου ως Δημοτικός Σύμβουλος Παλαιού Φαλήρου.
Η έλλειψη οράματος και δημιουργίας, η αντίληψη πως το Φάληρο είναι μόνο η παραλία, η απουσία ουσιαστικής κοινωνικής πολιτικής, καθώς και τα προσκόμματα αλλά και η συνεχής υποβάθμιση του έργου και των δυνατοτήτων μου, με οδηγούν στην λήψη αυτής της απόφασης, αφού η έλλειψη συντονισμού και συνεργασίας πλέον τείνει να γίνει καθημερινότητα.
Θεωρώ ότι με τον τρόπο που ασκείται η διοίκηση, είναι μάταιη οποιαδήποτε προσπάθεια προσφοράς μου περαιτέρω.
Ευχαριστώ το σύνολο των εργαζομένων στο τμήμα καθαριότητας του Δήμου που σε καθημερινή βάση υπερβάλλοντες εαυτούς με βοήθησαν στο έργο μου ώστε να διατηρήσουμε το Φάληρο καθαρότερο από ποτέ, να κατεβάσουμε τον ΜΟ αποκομιδής ογκωδών αντικειμένων και κλαδιών εντός 24 ωρών και παράλληλα να τοποθετήσουμε την ανακύκλωση σε ιστορικά υψηλά επίπεδα ανάμεσα στους εξήντα έξι δήμους της Περιφέρειας Αττικής.
Ευχαριστώ το επιστημονικό και το βοηθητικό προσωπικό του ΝΠΙΔ ΣΤΕΓΗ ΘΗΛΕΩΝ Ο ΑΓΙΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, που με αυταπάρνηση και υπεράνθρωπες προσπάθειες με βοήθησαν ώστε να βγάλουμε την δομή από την δύσκολη θέση και την εσωστρέφεια που είχε περιέλθει τα τελευταία χρόνια και να την αναδείξουμε ως μια από τις καλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες δομές της χώρας σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ειδικών ελεγκτών της Περιφέρειας Αττικής και του Υπουργείου Εργασίας.
Ευχαριστώ για την άψογη συνεργασία όλους τους καλλιτέχνες – εικαστικούς και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας «Χρώματα και Όνειρα» την οποία οραματίστηκα, δημιούργησα και ηγήθηκα, κατά τα παραγωγικότερα πρώτα χρόνια της δημιουργίας της και η οποία προσέφερε στον Δήμο μας 130 έργα ζωγραφικής, αποτυπωμένα σε διάφορα κτήρια, καφάο και άλλα εξωτερικά σημεία του Παλ. Φαλήρου.
Επίσης ευχαριστώ όλες και όλους τους συναδέλφους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων για την άψογη συνεργασία μας.
Τέλος ευχαριστώ όλες και όλους τους Παλαιοφαληριώτες που με τίμησαν με την ψήφο τους στις εκλογές του 2019 και θα με ξαναστηρίξουν στις ερχόμενες.
Προσβλέπω σε μια καλύτερη, ανεξάρτητη και δημιουργικότερη δημοτική αρχή με προτεραιότητα στον δημότη και τα προβλήματα της καθημερινότητας του, χωρίς κομματικά δεκανίκια και παρεμβάσεις.
Με τιμή Δημήτριος Μητρέλλος”

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Σκληρή ανακοίνωση του δήμου Παλαιού Φαλήρου για τον αντιδήμαρχο καθαριότητας: “Δεν έκανε καλά τη δουλειά του”

 • 09/06/2023 at 2:03 μμ
  Permalink

  αυτο που ξερω να πω ειναι οτι οι γειτονιες του Φαληρου βρωμανε.Τον πολιτη δεν τον ενδιαφερει ποιος ευθυνεται και δεν ειναι υπευθυνοτητα να τα ριχνει ο ενας στον αλλον.

  Απαντήστε
  • 09/06/2023 at 10:58 μμ
   Permalink

   Το Παλαιό Φάληρο στα χειρότερα του.
   Πιο βρόμικο και εγκατελειμμένο από πότε.

   Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.