Δήμος Ηλιούπολης: Δράση φύτευσης για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος
Θα προσφερθούν δωρεάν, κατόπιν κλήρωσης, 150 παιδικά κράνη ποδηλάτου

Η Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 5 Ιουνίου και ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει ενεργά στον εορτασμό με μια σειρά δράσεων που έχουν ως στόχο να ευαισθητοποιηθούν τα μικρά παιδιά, αλλά κυρίως να μάθουν και να διασκεδάσουν δημιουργώντας κατασκευές.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Στο πλαίσιο αυτό, σας προσκαλεί στη δράση φύτευσης λουλουδιών και φυτών, τη Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 και ώρα 18:00 μ.μ., στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου (Λεωφ. Κοτζιά 11).

Στην εκδήλωση που είναι αφιερωμένη στο περιβάλλον, οι μικροί κηπουροί θα δημιουργήσουν, επίσης, τη δεύτερη γλάστρα-ποδήλατο, καθώς και άλλες κατασκευές που θα ομορφύνουν το χώρο.

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης τονίζει στο μήνυμά του: «Ομορφαίνουμε την πόλη μας, διδάσκουμε στα παιδιά να αγαπάνε και να σέβονται τα λουλούδια και συμμετέχουμε στην προστασία του περιβάλλοντος».

Ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Παναγιώτης Κόκλας σημειώνει: «Όταν δίνουμε Μάχη για το Περιβάλλον, δίνουμε Μάχη για την ίδια μας τη Ζωή».

Παράλληλα, ύστερα από κλήρωση, θα προσφερθούν δωρεάν 150 παιδικά κράνη ποδηλάτου, σε όλα τα παιδιά θα δοθούν αναμνηστικά για τη συμμετοχή τους στη δράση και θα μοιραστούν, επίσης, γλαστράκια.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.