Mήνυμα νίκης από τον Άλιμο, έστειλε ο Νίκος Δένδιας (VIDEO)




Mήνυμα νίκης από τον Άλιμο, έστειλε ο Νίκος Δένδιας, στη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης (17/5/2023).

“Θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου τις χιλιάδες των φίλων που προσήλθαν στη συνάντησή μας το βράδυ της Τρίτης στον Άλιμο. Όλοι μαζί στείλαμε μήνυμα νίκης!”

“Μία από τις πιο σημαντικές προεκλογικές εκστρατείες. Νιώθω ότι όλοι μαζί κάνουμε κάτι σπουδαίο. Δεν είναι μόνο η νίκη που θα πετύχει η Νέα Δημοκρατία στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Δεν είναι μόνο ότι θα ξαναβάλουμε τον αρχηγό μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου, για μία νέα τετραετία. Δεν είναι μόνο ότι θα οδηγήσουμε αυτοδύναμη την κοινοβουλευτική μας ομάδα σε ένα επόμενο στάδιο που θα κάνει την Ελλάδα ακόμη μεγαλύτερη και ισχυρότερη, ακόμη καλύτερη για τη νέα γενιά. Πιστεύω φίλες και φίλοι ότι κάνουμε κάτι ακόμη πιο μεγάλο, ακόμη πιο βαθύ. Σας έχω πει πολλές φορές ότι εγώ ανήκω σε αυτή την παράταξη από μικρό παιδί. Πολλοί άλλοι έκαναν ένα γύρο ολόκληρο. Λένε, ότι έλεγε ο Τσώρτσιλ, ότι όταν είσαι μικρός πρέπει να είσαι αριστερός και να γίνεις δεξιός ή κεντροδεξιός όταν μεγαλώσεις. Εγώ δεν ήμουν αριστερός μικρός. Πάντα στη Νέα Δημοκρατία ήμουνα”.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nikos Dendias (@nikos.dendias)



Οι δήμαρχοι Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου και Παλαιού Φαλήρου, Γιάννης Φωστηρόπουλος

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.