Kωνσταντίνος Φιφλής: Ο Mr. ALDIROCKSTAR υποψήφιος με τον Κονδύλη




Πετυχημένος επιχειρηματίας και ιδιαίτερα δημοφιλής στον Άλιμο, ο Κωνσταντίνος Φιφλής, ιδιοκτήτης του καταστήματος παιδικών ρούχων ALDIROCKSTAR στην αγορά Δωδεκανήσου, αποφάσισε να ασχοληθεί με τα κοινά και κατεβαίνει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του δημάρχου, Ανδρέα Κονδύλη, “Αγαπώ τον Άλιμο”. Το καλωσόρισμα του Ανδρέα Κονδύλη στον Κωνσταντίνο:

“Καλωσορίζουμε στο ψηφοδέλτιό μας τον Κωνσταντίνο Φιφλή. Ο Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του Βusiness School στο Belerbys College, καθώς και του Anglia Polytechnic University στην Αγγλία. Εργάζεται από πολύ νέος στον ιδιωτικό τομέα και έχει διατελέσει manager στα Artisti Italiani Cafe. Τα τελευταία 17 χρόνια είναι ιδιοκτήτης του καταστήματος παιδικών ενδυμάτων ‘ALDIROCKSTAR’ στον Άλιμο, στην αγορά Δωδεκανήσου. Κωνσταντίνε καλωσόρισες, ‘σιδεροκέφαλος’ και καλή επιτυχία!”

Κωνσταντίνος Φιφλής: “Περήφανος που συμμετέχω στην ανεξάρτητη δημοτική παράταξη ”Αγαπώ τον Άλιμο” με επικεφαλής τον Ανδρέα Κονδύλη. Μίας παράταξης που υλοποίησε το 95% του προεκλογικού προγράμματος στις προηγούμενες εκλογές και κατέστησε τον Δήμο μας έναν από τους κορυφαίους της Αττικής”



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.