Με τα γκολ στο λονδρέζικο ντέρμπι




Άρσεναλ – Τσέλσι

Για τους «μπλε» η χρονιά έχει στραβώσει από πολύ νωρίς, με τις αλλαγές προπονητών Τούχελ και Πότερ να μην έχουν βγει σε καλό για τη διοίκηση Μπόελι. Ο Λάμπαρντ μοιάζει ανήμπορος να βάλει την Τσέλσι στον ίσιο δρόμο και το μεγάλο ερώτημα είναι αν μπορεί να το πράξει, έστω προσωρινά, στο λονδρέζικο ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Οι φιλοξενούμενοι δεν θα βρίσκονται, ρεαλιστικά, στις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τoν Μπόελι και τους συνεργάτες του να καλούνται πολύ σύντομα να καλύψουν ένα μεγάλο οικονομικό έλλειμμα κοντά στα 400 εκατ. ευρώ. Ίσως τούτο, βέβαια, να είναι το λιγότερο, αφού λεφτά υπάρχουν.

Διαβάστε επίσης: Ισοπαλία ημέρας – Τι να παίξεις «Χ»;



Μπορεί να έρθει ο Ποτσετίνο το καλοκαίρι, άλλωστε, και να συμμαζέψει αγωνιστικά το πράγμα. Τούτη τη στιγμή, πάντως, η Τσέλσι είναι μία ομάδα δίχως αρχές και κατά συνέπεια δίχως αποτελεσματικότητα. Η κρίση στην Άρσεναλ, από την άλλη, δεν είναι τόσο μεγάλη. Όμως, όταν οι «κανονιέρηδες» πρωτοπορούν στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν και τώρα είναι αουτσάιντερ τίτλου σε σχέση με τη Μάντσεστερ Σίτι, τότε κάτι έπραξαν στραβά τον Απρίλιο.

Η απουσία του Σαλιμπά στην άμυνα έχει κοστίσει και εδώ προκύπτει μία ευκαιρία για την Τσέλσι. Αν σκοράρει, θα δημιουργήσει προβλήματα στην Άρσεναλ. Με το σετάρισμα αποδόσεων υπάρχει διαφωνία, αφού προκύπτει ένα ντεφορμέ σύνολο ως πολύ μεγάλο φαβορί. Το combo G/G & Over 2,5 πληρώνει πιο δίκαια και θα προτιμηθεί.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.