Συναγερμός στη Γλυφάδα: Πέταξαν χειροβομβίδα σε πολυκατοικία που μένει αξιωματικός του Λιμενικού (VIDEO)




Σύμφωνα με πληροφορίες στόχος ήταν γυναίκα αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος. Στο παρελθόν είχε γίνει στόχος εμπρηστικής επίθεσης και συγκεκριμένα είχαν πυρπολήσει το αυτοκίνητό της.

Πηγή φωτό: iefimerida.gr

Συναγερμό προκάλεσε ο εντοπισμός μίας ενεργής χειροβομβίδας, λίγο μετά τις 11 το πρωί της Τετάρτης 3/5, στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας, στην οδό Ερμού, στη Γλυφάδα. Η περιοχή αποκλείστηκε από την Αστυνομία ενώ στο σημείο έσπευσαν η Πυροσβεστική και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Τη χειροβομβίδα παρέλαβαν πυροτεχνουργοί ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iEidiseis, η αξιωματικός του Λιμενικού φέρεται να κατέθεσε ότι -σύμφωνα με την εκτίμησή της- πίσω από την επίθεση με χειροβομβίδα μπορεί να βρίσκεται λιμενικός που υπηρετούσε στην ίδια υπηρεσία με εκείνη, σε βάρος του οποίου είχε διαταχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση. Σημειώνεται ότι μετά την ΕΔΕ που είχε γίνει σε βάρος του το αρχηγείο του Λιμενικού τον έθεσε σε διαθεσιμότητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η αξιωματικός του Λιμενικού κατέθεσε ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που στοχοποιήθηκε από τον συνάδελφό της. Και αυτό διότι η ίδια συνέβαλε, όπως υποστηρίζει, στην αποκάλυψη της αλήθειας σε σχέση με τις παράνομες ενέργειες του συναδέλφου της.



Δείτε το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από την περιοχή:

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.