Πανελλήνιος Μαθητικός διαγωνισμός Bravo Schools 2023: Ψηφίζουμε το 5ο Δημοτικό Αλίμου




Το 5ο Δ.Σ. Αλίμου συμμετέχει και φέτος στον Πανελλήνιο Μαθητικό διαγωνισμό Bravo Schools 2023, ο οποίος στοχεύει στην ανάδειξη των πιο ολοκληρωμένων εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών & δράσεων που αφορούν στην προώθηση των 17 Παγκόσμιων Στόχων των Ηνωμένων Εθνών για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη!

Τα παιδιά της έκτης τάξης αναζήτησαν πληροφορίες για το Δήμο τους κι έφτιαξαν ένα διαφημιστικό trailer για την προβολή του Δήμου τους με στόχο να γνωρίσουν οι μαθητές και μαθήτριες τον τόπο τους, την ιστορία και τα αξιοθέατα του. Να αναδείξουν με εναλλακτικές μεθοδολογίες το περιβάλλον, την ιστορία και τον πολιτισμό. Να εργαστούν δημιουργικά, ομαδικά και βιωματικά. Να συμμετέχουν ενεργά στη διαδικασία της μάθησης. Να εμπλακούν στη διαδικασία του project. Να μάθουν να αξιοποιούν πηγές και να τοποθετούνται κριτικά. Να ενισχύσουν τη φαντασία τους και τη δημιουργικότητά τους.

Θα θέλαμε να στηρίξετε τη δράση μας μέσα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας, δεδομένου ότι το 40% της αξιολόγησης των δράσεων μας προέρχεται από την ψηφοφορία του ανοιχτού κοινού.

Η ψηφοφορία είναι από τις 11 έως τις 28 Μαΐου κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο και πατώντας στο κάτω μέρος το εικονίδιο “Ψηφίζω”. Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 5ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου



Σας ευχαριστούμε θερμά! https://bravo-schools.inactionforabetterworld.com/…/5o…

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.