Ομάδα-όνειρο ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson, πάει Ευρώπη




Στην παρθενική του συμμετοχή στην Α1 πόλο γυναικών ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson εξασφάλισε την 5η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson ήταν η μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος Α1 πόλο γυναικών αυτή τη σεζόν. Έστω κι αν ήταν μια νεοφώτιστη ομάδα, στην πρώτη του συμμετοχή στη μεγάλη κατηγορία, πανηγύρισε την κατάκτηση της 5ης θέσης και παράλληλα εξασφάλισε την παρουσία του στην Ευρώπη την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Η Betsson είναι υπερήφανη που αποτελεί κομμάτι αυτής της επιτυχίας και ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα στις προσπάθειες των αθλητριών του συλλόγου!

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson με μια εντυπωσιακή πορεία στην κανονική περίοδο όπου έκανε 12 νίκες, είχε μια ισοπαλία και εννιά ήττες, πέρασε στα play-offs. Εκεί αντιμετώπισε την έμπειρη ομάδα του Πανιωνίου και στην καθοριστική αναμέτρηση το βράδυ της Πέμπτης (18/5) μέσα σε μια εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Αλίμου, επικράτησε στο «σπίτι του» με σκορ 13-10, έκανε το 2-1 στη σειρά και έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα.



Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson ήταν από την αρχή μπροστά στο σκορ, κι όσο και αν δέχθηκε πίεση, βρήκε τις λύσεις και έφτασε στη νίκη επικρατώντας σε τρία από τα τέσσερα 8λεπτα (3-2, 4-3, 4-3, 2-2).

Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα πόλο Α1 των γυναικών. Με ηγέτιδα μέσα στην πισίνα την πολύπειρη Αλεξάνδρα Ασημάκη, που σημείωσε δύο τέρματα στο κρίσιμο ματς με τον Πανιώνιο, καθώς και τον προπονητή Πάνο Βέργο εκτός αυτής, δημιουργήθηκε ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο. Σε όλη τη διάρκεια της σεζόν πρόσφερε σπουδαίο θέαμα και μεγάλες συγκινήσεις στους φιλάθλους, που βρέθηκαν πολύ γρήγορα κοντά σε αυτή την σπουδαία προσπάθεια.

Η οποία δεν χάρισε μονάχα αυτή την τεράστια επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που μια νεοφώτιστη ομάδα παίρνει ευρωπαϊκό εισιτήριο στα χρονικά της κατηγορίας! Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson με το… σπαθί του έφτασε στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδας στο πόλο των γυναικών, ενώ και τα τμήματα υποδομής του κλαμπ σημείωσαν μεγάλη πρόοδο λαμβάνοντας μέρος στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων των μικρότερων ηλικιακών κατηγοριών.

Αν μη τι άλλο φαίνεται πως η πορεία της ομάδας όχι απλά δεν σταματά εδώ, αλλά μάλλον τώρα αρχίζει. Ο Άλιμος ΝΑΣ Betsson δείχνει πως έχει… μέλλον μπροστά του και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα επιδιώξει να ζήσει νέες εμπειρίες και να μοιράσει και πάλι χαρές στους φιλάθλους του τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις, όσο και στην Ευρώπη.

Μια νέα εξίσου δυναμική πορεία στους ελληνικούς θεσμούς αλλά και καθιέρωση στα ευρωπαϊκά σαλόνια είναι πιθανή για τα κορίτσια του Αλίμου.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.