Ξανά υποψήφιος με τον Κωνσταντέλλο ο Κοκολέτσος
Παρελθόν αποτελεί η «Μπλε Αλλαγή», η παράταξη που δημιούργησε τον Ιούλιο του 2022, ο τ. Πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Βουλιαγμένης, Γιώργος Κοκολέτσος. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, συντάσσεται εκ νέου στην παράταξη του δημάρχου, Γρηγόρη Κωνσταντέλλου, «Πόλη για να Ζεις» με την οποία θα δώσει το παρών στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές. Όσον αφορά τις ανησυχίες του για τη νέα μαρίνα Βουλιαγμένης, δηλώνει ότι διαψεύδονται τα αρνητικά σενάρια που κινητοποίησαν και ανησύχησαν τους πολίτες. “Η πραγματικότητα είναι ότι ολοκληρώθηκε ένα άρτιο αισθητικά και πρωτοπόρο τεχνικά, φιλικό στο περιβάλλον, πλήρως εφάμιλλο της φυσιογνωμίας της Βουλιαγμένης έργο” λέει ο Γιώργος Κοκολέτσος. Δείτε αναλυτικά:

“Αγαπητοί συνδημότες,
Μπροστά στο καλό της πόλης μας παραμερίζονται οι εγωισμοί και οι προσωπικές διαδρομές. Κατόπιν συνάντησης με τον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Γρηγόρη Κωνσταντέλλο, συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε σε κοινή δημιουργική πορεία που θα μας οδηγήσει στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης του μέλλοντος.
Τις προηγούμενες ημέρες είχα την ευκαιρία να ενημερωθώ προσωπικά και εις βάθος για τα λειτουργικά, αισθητικά και τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας μαρίνας Βουλιαγμένης από τη διοίκηση της επιχείρησης και τα αρμόδια για το τεχνικό έργο στελέχη της. Η πραγματικότητα είναι ότι ολοκληρώθηκε ένα άρτιο αισθητικά και πρωτοπόρο τεχνικά, φιλικό στο περιβάλλον, πλήρως εφάμιλλο της φυσιογνωμίας της Βουλιαγμένης έργο. Πρόκειται για μια υποδομή που κοσμεί την περιοχή αλλά και τη χώρα μας. Η σημερινή μαρίνα Βουλιαγμένης, διαψεύδει τα αρνητικά σενάρια που κινητοποίησαν και ανησύχησαν τους πολίτες.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Η διευθύνουσα σύμβουλος του Αστέρα, Πέννυ Ζαγλαρίδου, ο Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και ο Γιώργος Κοκολέτσος
Ο Γιώργος Κοκολέτσος με την διευθύνουσα σύμβουλο του Αστέρα, Πέννυ Ζαγλαρίδου

Οι υποδομές εκσυγχρονίστηκαν αποτρέποντας κάθε πιθανή ρύπανση του κόλπου, οι χώροι έγιναν επισκέψιμοι για όλους, η φύτευση πρασίνου σε αυτούς είναι πυκνή και εντυπωσιακή, το μέγεθος του έργου περιορίζεται στην απολύτως απαραίτητη κλίμακα για τον ασφαλή ελλιμενισμό των σκαφών. Η επένδυση μετά από τη διαπραγμάτευση της δημοτικής αρχής άλλαξε ριζικά τα μεγέθη της, συγκεκριμένα από 11.800 τ.μ. δόμησης περιορίστηκε σε 4.800 τ.μ. και η μαρίνα προσαρμόστηκε να φιλοξενεί λιγότερα και πιο σύγχρονα σκάφη.
Στα ως άνω συμπεράσματα οδηγήθηκα, κατόπιν υποβολής εγγράφως σημαντικών ερωτημάτων προς τη διοίκηση του Αστέρα Βουλιαγμένης, τα οποία απαντήθηκαν πλήρως μη αφήνοντας πλέον περιθώρια παρερμηνειών και λανθασμένων αναγνώσεων.
Οι παρεμβάσεις μου όλο αυτό το διάστημα έγιναν με μοναδικό γνώμονα την περιβαλλοντική ισορροπία του φυσικού περιβάλλοντος της Βουλιαγμένης.
Η φάση κατασκευής του μεγάλου αυτού έργου δημιούργησε εύλογες ανησυχίες στους πολίτες από την όχληση σε θάλασσα και στεριά και θεώρησα καθήκον μου να εκφράσω ανοιχτά τους φόβους μου, με θάρρος, σεβόμενος τις αρχές και αξίες μου υπέρ του κοινού συμφέροντος. Θεώρησα, όπως και άλλοι συνδημότες μου, ότι η θολερότητα των υδάτων που παρατηρήθηκε στη φάση των βυθοκορήσεων θα ήταν μόνιμη και θα δημιουργούσε σοβαρά προβλήματα στον κόλπο της Βουλιαγμένης. Από την κινητοποίηση αυτή, το μήνυμα για στενότερη περιβαλλοντική παρακολούθηση και επαγρύπνηση είχε αποτέλεσμα.
Πρώτος από όλους το έλαβε και το μετέτρεψε σε θετική δράση ο Δήμαρχος κ. Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και του το αναγνώριζω προσωπικά.
Στη βάση αυτή σήμερα, κατόπιν συζητήσεων και σύγκλισης αποψέων για θέματα που αφορούν τον Δήμο μας γενικότερα, συντάσσομαι εκ νέου στην παράταξη «Πόλη για να Ζεις» με την οποία θα δώσω το παρών στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.”

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ξανά υποψήφιος με τον Κωνσταντέλλο ο Κοκολέτσος

  • 30/05/2023 at 5:12 μμ
    Permalink

    Όσοι ασχολούνται με τα κοινά είναι σαν τον άνεμο, εξαρτώνται από τα προσωπικά τους συμφέροντα. Μη έχουμε την ψευδαίσθηση ότι κάνουν αγαθοεργεια, δεν ξέρω γιατί σκοτώνονται να βγουν απλοί δημοτική σύμβουλοι.. Ψάξτε το… έιναι επάγγελμα…

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.