Κοινωνικό φροντιστήριο Αγίου Δημητρίου: Mέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου oι αιτήσεις
Δέκα ολόκληρα χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας μετράει μια από τις πιο σημαντικές κοινωνικές δομές της πόλης, που δίνει ουσιαστική σημασία στην έννοια της αλληλεγγύης 

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Αγίου Δημητρίου όλα αυτά τα χρόνια έχει σταθεί στο πλευρό και έχει υποστηρίξει με συνέπεια και αγάπη πολλές οικογένειες της πόλης που – από τη σκληρή συνθήκη της οικονομικής κρίσης μέχρι τις προκλήσεις του σήμερα – δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν στα έξοδα ενός ιδιωτικού φροντιστηρίου.


Άλιμος: Μια όμορφη πόλη με όμορφους ανθρώπους – Aπολογισμός έργου 2014 – 2023
Σήμερα, δέκα χρόνια μετά, το Κοινωνικό Φροντιστήριο μετράει μια μια τις επιτυχίες του, αφού ωφελούμενοι μαθήτριες και μαθητές έχουν καταφέρει με επιτυχία να εισαχθούν σε ΑΕΙ της χώρας.  

Όμως το Κοινωνικό Φροντιστήριο είναι μια σπουδαία δομή και για έναν ακόμη λόγο: Πρόκειται για την αλληλεγγύη στην πράξη! Καθηγητές και καθηγήτριες αλλά και διοικητικό προσωπικό, εργάζονται αποκλειστικά εθελοντικά! Προσφέρουν τόσα χρόνια το χρόνο τους, τις γνώσεις τους και την εμπειρία τους απλόχερα με αγάπη και ανιδιοτέλεια.

Αιτήσεις για τη σχολική χρονιά 2023 – 2024 μέχρι την Παρασκευή 2 Ιουνίου

Βρείτε στην αναλυτική ανακοίνωση στο site του Δήμου https://dad.gr/apo-15-ma-oy-eos-2-ioynioy-oi-eggrafes-sto-koinoniko-frontistirio/

  • όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για την αίτησή σας,
  • τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να γίνετε καθηγήτρια/καθηγητής προσφέροντας λίγο από το χρόνο σας,
  • χρηστικές πληροφορίες για τα μαθήματα, τις ώρες και την ύλη των μαθημάτων.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.