Κίνητρο η Ρόδεραμ, φόρμα η Πάρμα και… γκολ στη Σεβίλλη




Συμπαθητικό το πρόγραμμα της Πρωτομαγιάς. Η φορμαρισμένη Σεβίλλη του Μεντιλιμπάρ υποδέχεται τη Χιρόνα που έρχεται με φόρα από την εντυπωσιακή νίκη επί της Ρεάλ. Να επιστρέψει στην κορυφή θέλει ο ΑΠΟΕΛ φιλοξενώντας την Ομόνοια. Με κίνητρο η Ρόδεραμ, σε φόρμα η Πάρμα, απουσίες η Ιστανμπούλσπορ.

1029. Ρόδεραμ – Μίντλεσμπρο (15:00)

Ξεκινάμε από την Τσάμπιονσιπ. Η Ρόδεραμ έχει το πάνω χέρι αναφορικά με την παραμονή, καθώς βρίσκεται στο +2 από την 22η Ρέντινγκ, με ματς λιγότερο. Αυτό βέβαια σημαίνει πως αν κερδίσει στο αποψινό παιχνίδι εξασφαλίζει εισιτήριο συμμετοχής στην κατηγορία και τη νέα σεζόν. Η Μίντλεσμπρο έχασε τη μάχη της απευθείας ανόδου, ωστόσο γνωρίζει πως θα είναι στα πλέι οφ, το μόνο που μένει να μάθει είναι ο αντίπαλός της στη διαδικασία. Είναι επί της ουσίας βαθμολογικά αδιάφορη, ο προπονητής της έκανε ορισμένες αλλαγές στο προηγούμενο, πιθανό να συνεχίσει. Ποντάρουμε στο 2.55 του άσου με «κάλυψη» στην ισοπαλία.

Διαβάστε επίσης: Κατάταξη πρωτάθλημα Ελλάδας (Μάϊος)



1034. Μπενεβέντο – Πάρμα (16:00)

Ουραγός στη Β’ Ιταλίας η Μπενεβέντο, στο -7 από τη σωτηρία έχοντας να δώσει 4 ματς. Πήρε μόλις μία νίκη στα 8 τελευταία εντός (1-2-5) και οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος της. Η Πάρμα χρειάζεται ορισμένους βαθμούς για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στα πλέι οφ ανόδου. Είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και παραμένει αήττητη εδώ και 4 αγωνιστικές (3-1-0). Μπορεί να συνεχίζει στο ίδιο τέμπο, το διπλό στο 2.20 είναι η επιλογή μας.

ΑΠΟΕΛ – Ομόνοια (19:00)

Αναμέτρηση για τα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος. Προβληματίζει το τελευταίο διάστημα ο ΑΠΟΕΛ, αγνοεί τη νίκη εδώ και 5 αγώνες (0-4-1), ωστόσο στο προηγούμενο απέσπασε 0-0 στην έδρα του πρωτοπόρου Άρη κι έμεινε ζωντανός στη διεκδίκηση του τίτλου (-1). Χωρίς ιδιαίτερο κίνητρο η Ομόνοια είναι τελευταία στο γκρουπ (6η) σε απόσταση 11 βαθμών από τον 5ο Απόλλωνα. Ο ΑΠΟΕΛ όταν κερδίζει σπανίως «σκοτώνει» τον αντίπαλο, θα ποντάρουμε στο 1.75 του άσου, με Under 4,5.

1058. Ιστανμπούλσπορ – Γκιρεσούνσπορ (20:00)

Πολύ επιθετική ομάδα η γηπεδούχος, χαίρεσαι να βλέπεις τα παιχνίδια της, στα δύο προηγούμενα έφερε ισοπαλίες 3-3 με Αντάλιασπορ (εντός) και Φενέρμπαχτσε (εκτός). Στην έδρα της είναι πάντα ανταγωνιστική κι έχει επίδοση 3-1-1 στα 5 πιο πρόσφατα. Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η φιλοξενούμενη, δέχτηκε 7 γκολ στα δύο προηγούμενα ματς, ενώ θα παραταχθεί απόψε με σημαντικές απουσίες. Προβάδισμα στον άσο του 2.10.

1070. Σεβίλλη – Χιρόνα (22:00)

Κλείνουμε με La Liga και την αναμέτρηση με την οποία πέφτει η αυλαία της 32ης αγωνιστικής. Η Σεβίλλη είναι αναγεννημένη επί Μεντιλιμπάρ (5-2-0 μαζί του σε όλες τις διοργανώσεις), προκρίθηκε στα ημιτελικά του Γιουρόπα, ενώ στο πρωτάθλημα από εκεί που κινδύνευε με υποβιβασμό τώρα διεκδικεί ευρωπαϊκή έξοδο. Αναμένεται ροτέισον απόψε από τον Βάσκο τεχνικό κόντρα στην υπερβατική Χιρόνα, η οποία στο προηγούμενο διέλυσε τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-2 και παίζει επιθετικά σε όλα τα ματς. Ποντάρουμε στο Over 2,5 του 1.93.

Βρείτε εδώ: Έλα στο telegram για προγνωστικά και πολλά ταμεία με ένα κλικ»

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.