Η τραγωδία που συγκλόνισε τη Νέα Σμύρνη: Σκότωσε τα παιδιά της για να την εκδικηθεί και αυτοκτόνησε
Αθήνα, Νέα Σμύρνη 28 Μαΐου 1997. Η Στέλλα Σπυριδάκη πέφτει αιμόφυρτη από το μπαλκόνι του διαμερίσματός της.

«Που βρίσκομαι; Που είναι τα παιδιά μου; Κάποιος με έριξε από το μπαλκόνι», ψιθυρίζει η τραυματισμένη γυναίκα και χάνει τις αισθήσεις της. Εκείνη η εφιαλτική νύχτα είναι μέχρι και σήμερα χαραγμένη στο μυαλό του Γιώργου και της Άννας Βαπορίδη όπου πετάχτηκαν από τα κρεβάτια τους, από τους πυροβολισμούς του 30χρονου εραστή της Στέλλας, Δημήτρη Κίτσου που μπήκε στο διαμέρισμά της κι άρχισε να σκοτώνει τα παιδιά της. Ο Γιώργος και η Άννα, γείτονες της Στέλλας, έντρομοι είδαν αιμόφυρτη στον κήπο, την 44χρονη γυναίκα.Η Στέλλα Σπυριδάκη

Η Στέλλα μεταφέρεται με το ασθενοφόρο στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», ενώ οι αστυνομικοί που μπήκαν στο διαμέρισμά της σοκαρίστηκαν από το αποτρόπαιο θέαμα. Πίσω από την πόρτα ήταν σφηνωμένο μέσα στα αίματα το πτώμα του 18χρονου γιου της Στέλλας. Στο δωμάτιο κοντά στη μπαλκονόπορτα νεκρή η 23χρονη κόρη της, με το πρόσωπο παραμορφωμένο και γεμάτο αίματα. Πεσμένος στο πάτωμα νεκρός και ένας άνδρας. Ήταν ο Δημήτρης Κίτσος, ο οποίος αυτοκτόνησε μετά τα εγκλήματά του. Κάλυκες διάσπαρτοι και σφαίρες σφηνωμένες στους τοίχους συμπλήρωναν το σκηνικό της βίας.

«Όσα χρόνια κι αν περάσουν δεν ξεχνιέται η φρίκη που ζήσαμε εκείνη τη νύχτα. Χάθηκαν άδικα δυο αθώες ψυχές. Το σπίτι όπου έγιναν τα εγκλήματα δόθηκε αντιπαροχή και χτίστηκε πολυκατοικία. Το σπίτι των γονιών της Στέλλας είναι χρόνια κλειδωμένο και έχω ακούσει κι εγώ ότι η Στέλλα κλείστηκε σε μοναστήρι. Μεγάλο το μαρτύριο αυτής της γυναίκας και θα το κουβαλάει μέχρι να πεθάνει», λέει στο protothema.gr μια παλιά φίλη και γειτόνισα της Στέλλας Σπυριδάκη.

Δημήτρης Κίτσος, ο εραστής και δολοφόνος των παιδιών της Στέλλας Σπυριδάκη

Η Στέλλα Σπυριδάκη έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια κι έχει ασπασθεί το μοναχισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες μετά το μοναστήρι του Οσίου Μελετίου στην Οινόη όπου κατέφυγε αρχικά, στη συνέχεια βρέθηκε στη Μονή της Αγίας Αικατερίνης στη Σαλαμίνα ενώ οι μοναστηριακοί της όρκοι δεν της επιτρέπουν να έχει σχέσεις με το κοσμικό της παρελθόν. Έχει επιλέξει το όνομα Αδελφή Ιωάννα, προφανώς στη μνήμη της κόρης της.

Ο 18χρονος γιος, Λευτέρης
Η 23χρονη κόρη, Ιωάννα

Η γνωριμία της Στέλλας με το δολοφόνο των παιδιών της

Η Στέλλα Σπυριδάκη ζούσε σε ένα διαμέρισμα με τα δυο της παιδιά, την 23χρονη Ιωάννα και τον 18χρονο Λευτέρη  Είχε χωρίσει τον σύζυγό της κι εκείνος είχε μεταναστεύσει στην Αμερική αφήνοντας πίσω στην οικογένεια μόνο χρέη. Η Στέλλα διατηρούσε δυο καταστήματα με ρούχα, ένα στην Νέα Σμύρνη κι ένα στην Καλλιθέα. Η κόρη της, η οποία εργαζόταν μαζί με τη μητέρα της στο μαγαζί ήταν αρραβωνιασμένη και μετρούσε τις μέρες καθώς πλησίαζε ο γάμος της ενώ ο γιος της θα τελείωνε το Λύκειο.

Το 1995 η 44χρονη Στέλλα Σπυριδάκη γνώρισε τον 30χρονο Δημήτρη Κίτσο .Ο έρωτάς τους θυελλώδης αλλά τα πρώτα σύννεφα στη σχέση τους άρχισαν εξαιτίας της παθολογικής ζήλειας του 30χρονου. Την πίεζε ασφυκτικά. Της τηλεφωνούσε στο μαγαζί και στο σπίτι της προκειμένου να μαθαίνει όλες τις κινήσεις της. Συχνές ήταν οι σκηνές ζηλοτυπίας που κατέληγαν σε καβγάδες ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που τη χτυπούσε. Πηγή: protothema.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.