Δήμος Μοσχάτου – Ταύρου: Θλίψη για τον θάνατο του Ανδρέα Μανταδάκη




Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, ο ασφαλιστικός σύμβουλος Ανδρέας Μανταδάκης, ο οποίος είχε διατελέσει για χρόνια δημοτικός σύμβουλος, στον Δήμο Μοσχάτου – Ταύρου. “Πάλεψε σαν Διγενής, με το χαμόγελο στα χείλη, αντρειωμένος όπως πάντα ήτανε” αναφέρει σε ανάρτησή του, ο δήμαρχος, Ανδρέας Ευθυμίου

“Τώρα πια ο Αντρέας Μανταδάκης ταξιδεύει σε άλλα μέρη. Μέρα Μαγιού διάλεξε για το αιώνιο ταξίδι του και εμείς μένουμε με τη γλυκειά ανάμνησή του.
Την ανάμνηση ενός φίλου και ενός νέου ανθρώπου, πολύ σπάνιου. Ο Αντρέας που ποτέ δεν είπε κάτι άσχημο για κανέναν. Αυτός που πάντα έβλεπε τα πράγματα, ακόμη και τα πιο δύσκολα, θετικά και έλεγε ότι όλα θα φτιάξουν και θα γίνουν καλύτερα.
Αυτός που μου έλεγε: «Φίλε, παλεύω και θα νικήσω, είμαι καλά».
Πάλεψε σαν Διγενής, με το χαμόγελο στα χείλη, αντρειωμένος όπως πάντα ήτανε.
Ο Αντρέας αφήνει ένα μεγάλο κενό σε όλους μας, πιο πολύ όμως στον κόσμο μας, γιατί άνθρωποι σαν κι αυτόν κάνουν τον κόσμο καλύτερο!
Η γυναίκα του, η κόρη του, η αδελφή του και όλοι οι δικοί του πρέπει να είναι πολύ περήφανοι, γιατί είχαν ένα τέτοιο σύντροφο, πατέρα, αδελφό, φίλο. Αντρέα, καλό σου ταξίδι, θα σε θυμόμαστε για πάντα!

Ο Ανδρέας Μανταδάκης, γεννήθηκε στο Ντίσελντορφ  της Γερμανίας από μετανάστες γονείς, το 1967, με καταγωγή από την Κρήτη και τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας αντίστοιχα.

Σπούδασε λογιστική στα ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ. Από νωρίς ενεπλάκη στο συνδικαλιστικό φοιτητικό κίνημα και διετέλεσε πρόεδρος καθώς και γραμματέας της  ΣΔΑΚ (ανεξάρτητη φοιτητική παράταξη).



Εργαζόταν στην Εθνική Ασφαλιστική από το 1992. Περνώντας διαδοχικά από θέσεις στην εταιρεία, έφτασε να κατέχει την θέση διευθυντού ομάδας ασφαλιστικών συμβούλων, εκπαιδευτή και συντονιστή πωλήσεων. Ήταν μέλος του ΠΣΣΑΣ (Πανελλήνιου Συνδέσμου Συντονιστών Ασφαλιστικών Συμβούλων).

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.