Γλυφάδα: Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Συνελήφθησαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, απογευματινές και βραδινές ώρες της 22-5-2023 στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 4 άτομα (22χρονος αλλοδαπός, δύο ημεδαποί ηλικίας 21 και 31 ετών και 34χρονη ημεδαπή) για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Οι αστυνομικοί είχαν πληροφορίες για τη δράση τους στην διακίνηση κοκαΐνης και κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας.
Στο πλαίσιο της επιχειρησιακής δράσης για τον εντοπισμό όλων των εμπλεκομένων, αρχικά κατελήφθη η 34χρονη ημεδαπή στη Γλυφάδα να κατέχει και για λογαριασμό του 31χρονου εντός αυτοκινήτου ιδιοκτησίας της, ποσότητες ναρκωτικών που προηγουμένως είχαν προμηθευτεί από τον 22χρονο και 21χρονο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε διαμέρισμα και δύο αποθήκες στο ίδιο κτίριο που χρησιμοποιούνταν ως χώροι απόκρυψης των ναρκωτικών, όπου και βρέθηκαν ποσότητες κοκαΐνης, ακατέργαστης και κατεργασμένης κάνναβης διαμοιρασμένες σε αυτοσχέδιες συσκευασίες.
Συνολικά, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
κοκαΐνη βάρους -634- γραμμ.,
ακατέργαστη κάνναβη -2.950- γραμμ.,
κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) -377- γραμμ.,
ουσία λευκού χρώματος κατάλληλη για νόθευση κοκαΐνης -305- γραμμ.,
-4- ηλεκτρονικές ζυγαριές,
πλήθος νάιλον συσκευασιών, ρολά περιτυλίγματος, μονωτική ταινία,
αυτοκίνητο ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών και
το χρηματικό ποσό των -5.780- ευρώ
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.



Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.