Άλιμος: Στην κάλπη του φρεατίου




“Ψήφο εμπιστοσύνης” σε ένα εγκλωβισμένο γατάκι, στον Άλιμο, έδωσαν την Κυριακή 21 Μαΐου, εθελοντές της ομάδας Alma Libre – Hellenic Animal Rescue. Είχε παγιδευτεί μέσα σε φρεάτιο, ανασύρθηκε με ασφάλεια και ψάχνει άμεσα φιλοξενία και ιδανικά μια έδρα στη Βουλή της καρδιά σας, όπως αναφέρουν τα μέλη της ομάδας:

Στην Κάλπη του Φρεατίου

Και ενώ ολόκληρη η χώρα βρίσκεται σε αναβρασμό λόγω των εκλογών, εμείς εν όψει βροχής σπευσαμε σε εκλογικό τμήμα φρεατίου στον Αλίμου για να δώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης σε ένα εγκλωβισμένο μωράκι.

Καταφθάνοντας στο σημείο και βάζοντας καλέσματα εντοπίσαμε το μικρακι να κλαίει μέσα στη σωλήνα και άμεσα ξεκινήσαμε την απαραίτητη διαδικασία σηκώνοντας την παράπλευρη σχάρα με ειδικό εργαλείο ανύψωσης και κατόπιν τοποθετώντας παγίδα μέσα στην οποια είχαμε δημιουργήσει ολόκληρο μπουφέ πολλαπλών επιλογών για τον μικρό γατουποψήφιο.



Με τη βοήθεια των καλεσμάτων και των ζουμερών πατέ ο μικρούλης άρχισε να πλησιάζει, ώσπου μέσα σε σύντομο χρόνο πιάστηκε με ασφάλεια στην παγίδα και τον ανασύραμε στο φως. Δυστυχώς όμως δεν υπήρχε καμία ανάληψη για το ούτε ενάμιση μηνών μωράκι. Οι άνθρωποι που μας ενημέρωσαν δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτε και καταφέραμε για δυο μόνο μέρες να του βρούμε προσωρινή φιλοξενία.

Ο πολλά υποσχόμενος πανέμορφος μικρός γατουποψήφιος που αμέσως αφέθηκε στα χάδια κερδίζοντας δικαιωματικά την ψήφο μας, ψάχνει άμεσα φιλοξενία και ιδανικά μια έδρα στη Βουλή της καρδιά σας. Εθελοντές μας που συμμετείχαν στο περιστατικό: η εορτάζουσα Elen Konte και Alexis Mantzoros”

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.